Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis Grolsch koel server bij Studentmobiel.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Gratis grolsch koel server bij studentmobielnl

Gratis Grolsch koel server bij Studentmobiel.nl

10 juni 2010 om 17:20

Tijdens het WK Voetbal kun je een Grolsch koel server winnen bij een kratje bier. Maar de kans dat je wint is niet heel groot, want er worden duizenden kratten Grolsch per dag verkocht. Maar nu kun je ook een Grolsch koel server krijgen bij Studentmobiel (ook voor niet studenten).

Gratis Grolsch koel server bij Studentmobiel.nl
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Premium Pilsener

Studentmobiel.nl verloot in samenwerking met Ben.nl en Grolsch 126 Koel* Servers! Iedereen die tussen 1 t/m 30 juni een Ben abonnement bij Studentmobiel afsluit, maakt automatisch kans op deze vette WK gadget. Let wel op dat alleen geactiveerde aansluitingen meetellen.

Zowel met sim only's (vanaf €2,99 per maand) als abonnementen met telefoon doe je automatisch mee met deze actie. Wil je dus een Grolsch koel server? Dan is dit je kans!

Kijk op www.studentmobiel.nl voor de actie.

De Grolsch Koelserver is een afstandsbestuurbare gadget waar je je bier in koud kunt houden. Met de afstandsbediening kun je de koel server van persoon tot persoon laten rijden, zodat je niet meer hoeft op te staan om bier uit te delen. Een must have voor iedere Grolsch (en bier) liefhebber!

Bekijk ook de reclame voor de koel server hier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties