Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch bier slaat snel dood

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch bier slaat snel dood

26 januari 2009 om 13:42

Grolsch heeft een onbekend aantal kratten bier teruggeroepen. De bierbrouwer kreeg afgelopen tijd vele klachten dat het bier snel dood slaat.

Grolsch bier slaat snel dood
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Premium Pilsener

Volgens Grolsch waren er de afgelopen tijd meerdere klachten dat het bier sneller doodslaat dan normaal: "Het waren er wat meer dan normaal gesproken, maar over aantallen doen we geen mededelingen."

Er is nu een een onbekend aantal bier uit de handel genomen. Grolsch stelt een onderzoek in naar het verdwijnen van de schuimkraag, maar heeft vooralsnog geen mogelijke oorzaak voor ogen. "We hebben nu eenmaal met een natuurproduct te maken en dan willen wel eens minimale fluctuaties optreden. Voor de goede orde: het ging louter om het visuele aspect." De smaak van het bier zou niet afwijken van de traditionele Grolsch smaak.


Zo'n biertje ziet er toch een stuk minder lekker uit dan eentje met een heerlijke schuimkraag...

Lees ook

UPDATE 27-01-09 12:08 - Reactie van Grolsch
"We hebben de standaardprocedure gevolgd door die mensen het product terug te laten sturen om het door ons te laten analyseren en testen. Daarop hebben we besloten extra visuele controles te houden." De oorzaak van de lagere schuimkraag was een 'minimale' afwijking in de ingrediënten. Grolsch wat nu in de winkel ligt zou geen problemen meer ondervinden met de schuimkraag.

Cookie instellingen