Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

20 juni 2019 om 13:17

Koninklijke Grolsch en Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Grolsch is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Military Boekelo-Enschede.

Grolsch verlengt samenwerking met Military Boekelo

Trots op de regio

Naast op te treden als leverancier zal Grolsch ook één van de hoofdsponsoren zijn van het mooie paardensportevenement in de regio. Grolsch logo Zowel Grolsch als de Military zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en zetten deze waardevolle samenwerking dan ook graag voort.

Lees ook

Military Boekelo-Enschede en Koninklijke Grolsch zijn al vanaf de start onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Deze samenwerking wordt middels dit nieuwe contract voortgezet. En daar zijn beide partijen heel blij mee.

Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo-Enschede: ‘Twee oersterke Twentse merken al bijna 5 decennia met elkaar en voor elkaar. Hoe bijzonder is dat! Wij zijn enorm trots op deze unieke samenwerking. Een bevestiging dat we elkaar steeds weer opnieuw weten uit te dagen en elkaars kwaliteit nationaal en internationaal over het voetlicht weten te brengen.’

Grolsch over samenwerking

Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events bij Grolsch: ‘We zijn trots op ons bier en onze roots. Daarom vinden we het ook belangrijk om mooie evenementen en initiatieven in onze regio te blijven ondersteunen. Op deze manier stimuleren we sociale en economische groei in Oost Nederland en dat is één van onze pijlers uit ons duurzaamheidsbeleid. De Military is voor ons één van de grotere relatie-events en we zijn blij dat we deze samenwerking gaan voortzetten.’ 

Cookie instellingen