Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch helpt de horeca met waardebon bij krat pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch helpt de horeca met waardebon bij krat pils

29 april 2020 om 12:59

Grolsch helpt de horeca door de coronacrisis heen. Bij de aankoop van een Grolsch actiekrat krijg je een €5 euro waardebon voor jouw favoriete horecazaak. 

Grolsch krat met #helpdehoreca waardebon
Grolsch Logo
Grolsch Brouwerij

Grolsch helpt de horeca

Op 21 april is er besloten door de regering om alle horecagelegenheden in Nederland te sluiten. Dit is besloten om de verspreiding van het corona virus in te dammen. Dus in plaats van een biertje in de kroeg wordt het bier nu thuis op de bank gedronken. Om de horeca te helpen is er een landelijk initiatief gestart, namelijk #HelpdeHoreca. Ook Grolsch is hierbij aangesloten en met een nieuwe actie doen zij een duit in het zakje voor de zwaar getroffen horecasector.

€5,- korting van Grolsch

Grolsch geeft €5,- korting op een horeca waardebon bij aankoop van een Grolsch Premium Pilsner actiekrat! Je koopt dus 24 Grolsch bieren en je krijgt een €5 waardebon voor jouw favoriete bar, kroeg of restaurant cadeau. Er zijn 40.000 kortingsbonnen beschikbaar, op=op. Wil je jouw waardebon verzilveren?

Lees ook

Grolsch tijdens de coronacrisis

Biermerk Grolsch zit niet stil in de coronacrisis. Het biermerk is keihard bezig om met z'n allen goed uit deze moeilijke tijden te komen. Zo heeft Grolsch restbier teruggehaald uit de horeca, live sessies georganiseerd en is er een tijdelijke bezorgservice gestart