Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch: Man prefereert drinken uit fles boven glas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch: Man prefereert drinken uit fles boven glas

14 december 2007 om 10:25

De Nederlandse man drinkt steeds vaker z'n biertje het liefst direct uit de fles. Dat blijkt uit een onderzoek dat in opdracht van Grolsch is uitgevoerd.

Grolsch: Man prefereert drinken uit fles boven glas

Thuis zet 58% van de mannen de fles vanuit de koelkast direct aan de mond. Maar ook buiten de deur zou een meerderheid er geen probleem mee hebben als er geen glas werd bijgeleverd.

Volgens Steve Middelhoff van Grolsch is het nog te vroeg om te zeggen dat we net als Amerikanen het liefst ijskoud bier alleen maar uit een flesje willen drinken. Feit is wel dat nog slechts één op de drie hecht aan een glas.
 

Lees ook

Het bierflesjes van Grolsch is een jaar geleden veranderd en heeft nu een eigen identiteit. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat Grolsch dit onderzoek heeft uitgevoerd. Een Grolsch flesje is nu eenmaal anders dan de andere flesjes als Heineken en Bavaria en dus kan Grolsch zich hiermee goed onderscheiden.

 

Toch is het opmerkelijk dat uit onze eigen opiniepeiling iets heel anders blijkt. Tot op heden zijn er 344 stemmen uitgebracht en de 45% van de bezoekers van GoedkoopBier.nl geeft aan het liefst uit een glas te drinken, tegen 34% van de mensen die een flesje prefereert.

Cookie instellingen