Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch onthult geheim: eenmalige introductie van Dagvers Pilsner

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch onthult ‘brouwersgeheim’ met eenmalige introductie van Dagvers Pilsner

01 oktober 2015 om 15:23

Voor het eerst introduceert Grolsch een pils dat voorheen alleen voorbehouden was aan Grolsch meesterbrouwers: pils dat rechtstreeks uit de lagertank komt. 

Onder de naam Grolsch Dagvers Pilsner is deze meest pure vorm van Grolsch Premium Pilsner binnenkort in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. 

Grolsch dagvers pilsner uit de tank

Grolsch Dagvers Pilsner

Eind oktober staat bierliefhebbers iets bijzonders te wachten. Voor het eerst in de geschiedenis – en ter ere van het 400-jarige jubileum – introduceert Grolsch een pils dat voorheen exclusief voorbehouden was aan Grolsch meesterbrouwers: pils dat rechtstreeks uit de lagertank komt. 

Onder de naam Grolsch Dagvers Pilsner is deze meest pure vorm van Grolsch Premium Pilsner binnenkort in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. Grolsch Dagvers komt direct uit de lagertank en is – mits gekoeld – beperkt houdbaar.

Lees ook

Bezoekers van de Slag om Grolle – het terugkerende  historische spektakel dat van 23 tot en met 25 oktober in Grolsch’ geboorteplaats Groenlo plaatsvindt – hebben de primeur. Zij krijgen als eerst de kans om Grolsch Dagvers Pilsner buiten de brouwerij te proeven.

Bierliefhebbers die niet naar de Slag om Grolle gaan: niet getreurd. Vanaf vrijdag 30 oktober is Grolsch Dagvers in een selectief aantal horecagelegenheden verspreid over het land verkrijgbaar.

Dagvers Pilsner: Troebel en ongekend vol van smaak

Grolsch Dagvers Pils is de ongefilterde variant van Grolsch Premium Pilsner, en komt direct uit de lagertank. Hierdoor is het bier troebel en ongekend vol van smaak. Het summum voor bierliefhebbers. Vanwege het ongefilterde karakter is Grolsch Dagvers Pilsner slechts beperkt houdbaar.

Het bijzondere bier is verkrijgbaar vanaf 30 oktober bij geselecteerde horecagelegenheden verspreid in het land (zolang de voorraad strekt). Vanaf eind oktober kunnen bierliefhebbers via www.grolsch.nl precies zien waar zij Grolsch Dagvers Pilsner bij hen in de buurt kunnen proeven.

Cookie instellingen