Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken bier op de Oranjecamping

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken bier op de Oranjecamping

03 januari 2008 om 17:18

Op de Oranjecamping op het EK zullen de gasten alleen Heineken bier kunnen drinken. Heineken is namelijk een van de sponsors van het hele gebeuren in Oostenrijk en Zwitserland.

Heineken bier op de Oranjecamping
Heineken Pilsener flesje
Heineken Logo

De Oranjecamping tijdens het komende EK wordt in nauw overleg met Heineken voorbereid om tot een optimale combinatie van vakantie én oranjefeest te komen, meldt Heineken in een gezamenlijk persbericht met Club Travel uit België.

De camping is verdeeld over twee locaties, te weten Camping Manor Farm en Camping Alpenblick in Interlaken-Thunersee, op 54 kilometer van Bern. In Bern speelt Nederland haar drie poulewedstrijden. De Oranjecamping biedt plaats aan 2.100 fans met vrije kampeerplaatsen, huurtenten, stacaravans en hotelaccommodaties.

‘Nederlanders zijn wereldberoemd vanwege het enthousiasme waarmee ze het nationale voetbalteam omarmen. Die trots, gecombineerd met het typische oranjegevoel, is iets wat wij bij Heineken met de fans delen’, aldus marketingdirecteur Herwin van den Berg van Heineken Nederland.

Sinds begin december kunnen de campingplaatsen worden geboekt via oranjecamping.nl. Een kwart van de beschikbare plaatsen is inmiddels gereserveerd.

Bereid je optimaal voor op het EK met Oranje kleding en gadgets op Oranjeshopper.nl.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties