Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken komt met virtuele biertap

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken komt met virtuele biertap

09 november 2009 om 11:50

Bierbrouwer Heineken heeft afgelopen week een virtuele biertap in een Super de Boer supermarkt geplaatst. Met deze tap kun je oefenen met tappen, zonder echt bier te verspillen.

Heineken komt met virtuele biertap

Lees ook

Het tappen van een perfect biertje lijkt eenvoudig, maar het is een kunst. Maar iedereen kan het leren, zolang je je maar aan een aantal vuistregels houdt. Met de Heineken Tap Challenge - een virtuele biertap plus een glas met sensoren - kun je zélf ervaren hoe je snel en gemakkelijk een heerlijk pilsje tapt.

De virtuele biertap beleeft tot en met 14 november 2009 zijn wereldpremière bij Super de Boer aan de Larenseweg 155 in Hilversum, waarna een tour door Nederland op het programma staat. Als de Heineken Tap Challenge in Nederland aanslaat, wordt deze ook in de rest van de wereld gelanceerd.

Met behulp van de Heineken Tap Challenge raak je op een leuke manier vertrouwd met de kunst en de fun van het thuistappen. Zonder dat er echt bier aan te pas komt. De Heineken Tap Challenge doet zijn intrede in tal van supermarkten, zodat je binnenkort zelf de proef op de som kunt nemen. Heineken heeft ’s werelds eerste virtuele tapdisplay ontwikkeld op basis van een innovatieve, multisensorische bewegingstechnologie. Door een interactief glas met sensoren onder de tap te houden en de taphendel over te halen, zie je in het scherm of en hoe je een perfect biertje kunt tappen. Je waant je bij het winkelen op een feestje. Want uit de speakers van de Heineken Tap Challenge klinken partygeluiden en bij het inschenken is het geluid van het tappen van bier te horen. Op het beeldscherm zie je hoe je glas volstroomt en hoe de verhouding is tussen het schuim en het bier. Als je biertje nog niet helemaal perfect is, krijg je tips om het volgende glas nóg beter te tappen. 

Wil je liever echt Heineken tappen, dan bestel je natuurlijk gewoon een echte Beertender.

Cookie instellingen