Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken krijgt eigen tv-serie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken krijgt eigen tv-serie

18 december 2012 om 13:22

Freddy Heineken, de man achter het hedendaagse Heineken krijgt zijn eigen tv-serie. In deze serie blikt Heineken tijdens de tijd van de ontvoering terug op zijn leven. 

Freddy Heineken
Heineken Pilsener flesje
Heineken Experience

In de serie Freddy komt onder andere voorbij hoe Freddy de Heineken brouwerij uitbouwde tot het zakenimperium van vandaag de dag. Maar er komen ook andere zaken aan bod zoals de relatie met zijn dochter Charléne en de ontmoeting met de vrouw van zijn leven, Lucille. "In vier afleveringen is te zien hoe Freddy Heineken van ambitieuze jongen uitgroeit tot een van de meest besproken figuren uit de Nederlandse geschiedenis." aldus de Tros.

Freddy Heineken werd begin jaren '80 ontvoerd. De serie begint dan ook in november 1983 als Heineken in een loods gevangen wordt gehouden.

De rol van Freddy Heineken zal vertolkt worden door Thom Hoffman. De jongere rol van Heineken zal worden gespeeld door Xander van Vledder. Hannah Hoekstra neemt de rol van de dochter Charléne Heineken op zich. Lucille zal worden gespeeld door Liz Snoijink en Anna Drijver (zie onderstaande afbeeldingen van links naar rechts).

   

   

De vier-delige serie wordt geregisseerd door Pim van Hoeve. Hij is bekend van de eerdere serie 'Bernhard, schavuit van Oranje'. De serie zal vanaf 9 februari 2013 te zien zijn bij de Tros.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties