Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken Now: ijskoud bier, nu bezorgd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken Now: ijskoud bier, nu bezorgd

18 mei 2018 om 16:08

Heineken lanceert in Amsterdam een bezorgdienst met zijn eigen bieren. Het wordt met deze service nog makkelijker gemaakt om een ijskoud Heineken biertje te drinken. 

Heineken bestellen met Heineken NOW
Heineken Brouwerij
Heineken 0.0

Pilot bierbezorging in Amsterdam

Heineken NOW is een online service voor snelle bezorging van ijskoud bier direct aan de consument. Via Heineken NOW kan koud bier besteld worden via de Heineken NOW service in Amsterdam met een eigen app en via webshops van bestaande bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd.nl en Deliveroo.

IJskoud bier

Heineken NOW app Je kunt als consument ijskoud Heineken bier op twee manieren laten bezorgen:

1.) Eigen Heineken NOW service. Een nieuwe, eigen service in Amsterdam waarbij je via de app koud Heineken-bier vanaf 14 uur ’s middags tot ‘s avonds laat snel bezorgd krijgt door bezorgplatform TringTring. Zowel thuis als bij iemand anders, bijvoorbeeld bij vrienden.

Lees ook

2.) Via bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd (Utrecht) en Deliveroo (Amsterdam) Heineken NOW is onderdeel van deze webshops (een soort shop-in-shop) en maakt ook gebruik van het distributienetwerk van deze bezorgplatforms.

Heineken NOW

De Heineken NOW service wordt vanaf medio mei 2018 gefaseerd in diverse Amsterdamse wijken geïntroduceerd. De start vindt plaats in De Pijp en op basis van vraag wordt de bezorging uitgebreid naar heel Amsterdam. Het doel is om 1 juli live te zijn in geheel Amsterdam (binnen de Ring en onder het IJ).

De Heineken NOW app en bezorgservice wordt eerst in Amsterdam geïntroduceerd. Heineken werkt hiervoor samen met bezorgplatform TringTring. Zij bezorgen zowel Heineken regulier als 0.0, verschillende speciaalbieren zoals Brand IPA, Affligem Blond en meer plus wat chips/snacks, en in de toekomst mogelijk ook andere bieren en (fris)dranken.