Heineken 0.0 blik en fles

Heineken 0.0

Heineken 0.0
Brouwerij Heineken Brouwerij
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2017
Soort Alcoholvrij bier
Alcohol 0%
Gisting Ondergisting
Kleur Goud
Drink temperatuur 4-6 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website heineken.com/...
Meer Heineken

Heineken 0.0 kopen

Heineken 0.0 is online te koop bij:

Smaak & beschrijving

Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

De brouwer biedt hiermee consumenten de mogelijkheid om vaker te variëren in het moment waarop ze genieten van een Heineken; met of zonder alcohol. De lancering in Nederland is het startpunt voor de wereldwijde uitrol van Heineken 0.0. Opvallend is de nieuwe kleur op de verpakking: voor het eerst wijkt Heineken af van het bekende groen en stapt over op blauw, de kleur van de alcoholvrij categorie.

8 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Martin (gast) op 30-09-2018 om 13:35:18

0.0 van heineken geproefd. Hemels wat lekker! Een echte bier voor echte mannen. Niet geschikt voor azijnzeikers maar alleen voor echte mannen! Niet voor de bierdrinkende ,wijndrinkende en radlerdrinkende slappe mannetjes want heineken 0.0 is voor echte mannen, want die hebben geen alcohol nodig. 😉

Driessen (gast) op 20-04-2018 om 15:31:33

Een prima zacht biertje. Goede vervanging voor alcohol houdend bier.

Geert Van Lommel (gast) op 12-09-2017 om 10:24:20

Na 37 in een alcoholvrije periode te vertoeven met de hulp van lekkere alcoholvrije bieren als Jupiler 0,0, Budels 0,O en zeker ook Grolsch 0,0 ook eens de Heineken 0,0 aangeschaft. Oh hemel, hierdoor zou je meteen weer naar het echte bier grijpen! Smaakt niet naar bier, is flauw, flets en vraagt moed om leeg te drinken. Ik blijf wel bij de de voorgaand genoemde alternatieven, de naam bier nog waardig en gaan niet vervelen. Heineken, please don't bother....

Manus Ruiter (gast) op 21-07-2017 om 17:49:11

Ik zit te balen omdat ik geen winkel kan vinden die o.o.% van Heineken verkoopt . Ook op deze site worden winkeliers verstopt gehouden . Zijn jullie soms bang dat ik de hele voorraad zal opdrinken ? Dirk , Deen , Appie H. en ook Dirk 3 verkopen het niet . Lidl natuurlijk ook niet . BALEN BALEN BALEN .Ik vind ook GEEN telefoon nr. om het te kunnen vragen . Misschien kan ik niet zo goed zoeken , maak het dan wat makkelijker . Ik en velen met mij zijn niet met de computer opgegroeid . BALEN ! ! ! BAH .

Westendorp (gast) op 21-06-2017 om 08:10:41

Heb de 0.0 van Heineken geproefd, samen met een vriend.Ik schaam me dat ik die dit aan hem heb voorgezet.De 0.0 maakt zijn aanduiding helemaal waar het is echt niets, superslap van smaak, uilenzeik volgens mijn vriend.Het smaakt nergens naar, MC Donnalds bier, neem een voorbeeld aan Bavaria 10 x beter.De bedenkers en proevers snel de laan uitsturen, uithuilen en opnieuw beginnen!Dit is Heineken onwaardig....

Sjaak (gast) op 16-05-2017 om 22:15:58

Ik heb al veel alcoholvrije biertjes geprobeerd, maar deze vond ik echt een stuk lekkerder dan de anderen, leek veel meer op "echt" bier, heeft meer gistsmaak.

Ferry (gast) op 04-05-2017 om 00:39:55

Met het verdwijnen van Grolsh Stender had ik hier een alternatief in gehoopt. Het is inderdaad niet zo zoet als de andere 0.0's, maar ik proef een vreemde bijsmaak, die ik het best kan omschrijven als de smaak van een E-sigaret of zoiets. Zo sterk dat de rillingen me over de rug lopen. Het vreemde: mijn vrouw proeft dat niet.Niet voor mij dus.

Daan (gast) op 29-04-2017 om 22:22:26

Niet het eerste alcohol vrije bier🐵Of zijn we Buckler echt helemaal vergeten🙉

Reclame van Heineken 0.0

100% Heerlijk, 0% alcohol
In deze Heineken 0.0 reclame zien we een dame genieten van een alcoholvrij pilsje in de sportschool. De overige sporters kijken met open mond toe, een vrouw die bier drinkt in de sportschool!

Meer reclames van Heineken 0.0

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!