Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken verpakkingen in Wembley jasje gestoken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken verpakkingen in Wembley jasje gestoken

11 april 2011 om 16:49

Heineken Nederland brengt vanaf vandaag als Champions League sponsor al haar producten uit in de sfeer van de Champions League Finale in Wembley.

koeman heineken

heineken-blik-bier-champions-league Ronald Koeman, de tweevoudig winnaar van de Champions League (met PSV en Barcelona), pakte het eerste Champions League-blik vanmiddag op originele manier van de band. “Mijn Champions League-finales, en dan speciaal die met Barça tegen Sampdoria op Wembley, maken nog steeds veel moois los. Ik denk nog vaak terug aan dat unieke moment in Londen, zeker ook omdat ik toen de winnende goal maakte. Daarom vind ik het ook een eer om het eerste Heineken bier met Champions League finale-verpakking in handen te krijgen waar het Wembley Stadion op staat. Leuk dat Heineken het voor consumenten mogelijk maakt om ook eens de finale bij te wonen”, aldus Koeman. Er is ook dit jaar weer een grote kans dat zijn oude ploeg weer de finale haalt en wederom op Wembley strijdt om de ‘cup met de grote oren’. “Barça speelt het mooiste voetbal. Ik hoop dat zij op 28 mei in de finale staan.”

ronald koeman heineken

Lees ook

Heineken brengt vanaf vandaag tot en met de finale op 28 mei blikken (33 en 50 cl) statiegeldflessen (30cl) en monoflessen van 25cl uit met een UEFA Champions League Finale ontwerp erop. Op al deze verpakkingen staan actiecodes waarmee consumenten kans maken op prijzen. De actiecodes zijn te checken zijn op heineken.nl/UCL. Daarnaast zijn actiecodes te verkrijgen voor iedereen die zich aanmeldt als nieuw lid van www.heineken.nl. Bovendien krijgt men in 400 horecagelegenheden bij aankoop van twee glazen Heineken Extra Cold een kraskaart met een code. Je kunt volle of lege glazen wegkrassen. Drie volle glazen geven recht op een gratis Heineken keycord of een glas.

Cookie instellingen