Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan brengt bierkalender uit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan brengt bierkalender uit

04 december 2012 om 15:10

Hertog Jan liefhebbers opgelet! Hertog Jan brengt voor het eerst een jaarkalender uit. De prachtige foto's geven de kalender een warmte die typerend is voor de bieren van Hertog Jan.

Hertog Jan kalender
hertog jan pilsener bier logo
Hertog Jan

In de kalender is onder andere informatie over de ingrediënten en het ontstaan van de verschillende Hertog Jan bieren te vinden. Maar het is vooral de bijzondere fotografie die de boventoon voert en de kalender zo uniek maakt. Fotograaf Thomas Thijsen legt uit: “Bij Hertog Jan wordt een eeuwenoud product op natuurlijke wijze gebrouwen. Dat wilde ik laten zien. Het hedendaagse bier terug in de bron van herkomst: de natuur. Dat levert bijzondere beelden op. Een samensmelting van Hertog Jan bier in de natuur, elke maand weer op een andere manier, maar altijd écht Hertog Jan."

Ook meesterbrouwer Gerard van den Broek is erg enthousiast over de kalender: “De foto’s in deze kalender symboliseren het belang van de natuur voor onze ambachtelijke brouwerij en de bieren die we daar maken. Prachtig!"

Lees ook

Hertog Jan wil met deze kalender samen proosten op 2013. Het is daarom zowel een dankbetuiging aan liefhebbers van dit bier als een gelukwens voor het nieuwe jaar.

De kalender is gratis verkrijgbaar bij aankoop van een sixpack Oerblond in diverse Nederlandse supermarkten en zolang de voorraad strekt.