Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Brouwerij weer open voor bezoekers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan Brouwerij weer open voor bezoekers

11 juni 2020 om 10:23

De Hertog Jan Brouwerij werd ten gevolge van de Coronacrisis gesloten voor publiek. De brouwers in Arcen stellen vanaf 13 juni de bierbrouwerij weer open voor bezoekers.

Hertog Jan brouwerij
Hertog Jan Logo
Hertog Jan bieren

Lees ook

Voorzorgsmaatregelen voor brouwerijbezoek

De brouwerij werd in maart 2020 gesloten voor publiek na het uitbreken van het coronavirus in Nederland. Nu dient zich het heuglijke feit aan voor de Limburgse brouwerij om weer bezoekers te kunnen ontvangen. Voorlopig is de brouwerij alleen op zaterdag en zondag geopend voor bezoekers. De prijzen zijn hetzelfde als voorheen en ook de duur van de rondleiding is gelijk. Uiteraard zal er aandacht worden gegeven aan de te volgen veiligheidsinstructies en zullen een aantal proefmomenten anders worden ingekleed.

Hertog Jan brouwerij weer open Tijdens de rondleiding worden dezelfde ruimtes worden bezocht en ook de presentatie van de rondleider zal net zo enthousiast zijn, maar nu voor een intiemer gezelschap van slechts 6 mensen. Het personeel van de Hertog Jan Brouwerij heeft uitgebreide instructies gehad over de te volgen veiligheidsmaatregelen. Je kunt de brouwerij en brouwerijwinkel enkel bezoeken wanneer je vooraf online reserveert.

Geen biertje inbegrepen voorlopig

Na afloop krijg je geen consumptie bij Café de Hertog Jan Proeverij, dit komt te vervallen in verband met de aangepaste horecaregels per 1 juni en er geen zitplaats kan worden gegarandeerd. Wil je toch verzekerd zijn van een tafeltje, dan dien je deze vooraf te reserveren via www.hertogjanproeverij.nl.

Cookie instellingen