Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Proeftuin gaat door in 2023

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan Proeftuin gaat door in 2023

13 december 2022 om 13:05

Hertog Jan heeft afgelopen jaar vier verschillende bieren op de markt gebracht voor leden van 'De Proeftuin'. Ook in 2023 zullen er unieke bieren voortkomen uit deze broedplaats voor nieuw bier.

Hertog Jan Proeftuin vierde bier van 2022
Hertog Jan logo
Hertog Jan brouwerij

Hertog Jan Proeftuin

Nestorbrouwer Gerard van den Broek.png De decembermaand staat weer in het teken van cadeaus geven en krijgen; zo ook voor leden van speciaalbierabonnement De Proeftuin van Hertog Jan. Deze maand liggen er drie kruiken bier op de mat bij de abonnees, de laatste onthulling van het eerste jaar van De Proeftuin.

Nadat Micha Peute vorig jaar het stokje overnam van - inmiddels nestorbrouwer - Gerard van den Broek, is hij hoofdverantwoordelijk voor het proberen van nieuwe technieken, experimenteren met ingrediënten en creëren van smaken in de brouwerij. Het eerste jaar als Meesterbrouwer was meteen een bijzonder jaar door de komst van De Proeftuin, waarmee liefhebbers ieder kwartaal drie kruiken van een experimentele smaak krijgen thuisbezorgd.

Lees ook

Vierde bier van 2022

Ook in het nieuwe jaar is de meesterbrouwer nauw betrokken. Met welke bieren ze aan het experimenteren zijn is nog even geheim, maar het is wel bekendgemaakt welk type bier het vierde speciaalbier van de 'Hertog Jan Proeftuin 2022' is. Het is een tarwewijn geworden die zich ook uitstekend leent om op vaten gerijpt te worden. En daarmee geeft Hertog Jan misschien een kleine hint voor één van de bieren in 2023.

Abonnement

Lees meer over het Proeftuin abonnement op de site van Hertog Jan. 

Meesterbrouwer Micha Peute en Nestorbrouwerij Gerard van den Broek

Cookie instellingen