Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan introduceert 'De Proeftuin' | Bier Abonnement

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan introduceert 'De Proeftuin'

10 december 2021 om 10:03

Hertog Jan heeft een broedplaats voor nieuwe bieren geopend: De Proeftuin. De brouwers in Arcen gaan ieder kwartaal experimenteren om tot een bijzonder bier te komen.

Hertog Jan Proeftuin
Hertog Jan Grand Prestige fles en glas
Hertog Jan brouwer Micha Peute ruikt bier

Proeftuin Abonnement

De Hertog Jan Brouwers hebben iets nieuws voor je in petto. Gisteren openden zij de Proeftuin van Hertog Jan. Een broedplaats voor nieuwe bieren, waar de brouwers elk kwartaal experimenteren om tot een bijzondere creatie te komen. Jij kunt een abonnement nemen om het verrassende resultaat te mogen proeven.

Brouwer Micha Peute van Hertog Jan Als lid van De Proeftuin ontvang je vier keer per jaar drie kruiken met nooit eerder verschenen speciaalbieren, brouw- en smaaknotities van de brouwers, een uniek kijkje achter de schermen en is het als abonnee mogelijk om persoonlijke feedback op de speciaalbieren te geven.

Brouwer Micha Peute: “Als brouwers experimenteren wij graag met nieuwe smaken. Veel van onze creaties delen we niet buiten de brouwerij. Zonde natuurlijk. Met het bierabonnement De Proeftuin geven we de bierliefhebbers een kijkje in onze ketels en krijgen ze onder andere toegang tot deze unieke speciaalbieren. Ik ben erg blij dat wij op deze manier, rechtstreeks vanuit de brouwerij, de speciaalbieren kunnen delen met onze liefhebbers. Én we zijn natuurlijk uitermate benieuwd naar hun mening over de smaak.”

De bieren in het Proeftuin Pakket worden speciaal voor de selecte groep liefhebbers met een abonnement gebrouwen en worden met liefde bij je thuisbezorgd. Met welke innovatie de brouwers nu bezig zijn, is nog even geheim. Je kunt al wel worden meegenomen hun logboek vol proefnotities. Lees alles over het Proeftuin pakket op de website van Hertog Jan

Lees ook

Abonnees hebben toegang tot bijzondere speciaalbieren

Zowel in de supermarkt als horeca bestellen steeds meer mensen speciaalbier. De populariteit van speciaalbier stijgt al 10 jaar op rij, blijkt uit onderzoek van Nederlandse Brouwers. Ook bij Hertog Jan is het assortiment van speciaalbieren gestaag uitgebreid. 

Hertog Jan Proeftuin Het abonnement, met daarmee onder andere toegang tot zeldzame creaties, is een unieke lancering voor Hertog Jan. De Limburgse brouwer is namelijk een van de eerste speciaalbier brouwerijen van Nederland en nu ook één van de eersten met een speciaalbierabonnement. 

Naast De Proeftuin verkent Hertog Jan ook twee andere bierabonnementsservices die volgend jaar verkrijgbaar zijn en speelt hiermee in op de populariteit van Grand Prestige en de seizoensbieren. 

Verkrijgbaarheid

De Proeftuin is een exclusief lidmaatschap waar er in eerste instantie slechts 10.000 stuks van beschikbaar zijn. Abonnees ontvangen elk kwartaal een zorgvuldig geselecteerd bierpakket met drie kruiken van 50cl speciaalbier waarmee ze worden verrast met de nieuwste brouwsels. Leden krijgen daarnaast ook berichten van de brouwers, een uniek kijkje achter de schermen en een ledenpas. Dit exclusieve karakter maakt De Proeftuin tot een club waar je als Hertog Jan liefhebber bij wilt horen. Ook is het mogelijk om De Proeftuin cadeau te doen en iemand een jaar lang te verrassen met de nieuwste innovaties van de brouwers.

Het exclusieve abonnement is alleen verkrijgbaar via de online brouwerijwinkel. De prijs van het abonnement is €130,- per jaar of €35,- per kwartaal inclusief verzending.

Grand Prestige of seizoensbier?

Naast het Proeftuin Pakket kun je ook kiezen voor het Grand Prestige Pakket of het Seizoenspakket. Ga je voor ieder kwartaal iets nieuws? Leg je je eigen voorraad Grand Prestige aan? Of luid je elk seizoen in met het bier van dat moment? Selecteer een abonnement en Hertog Jan gaat binnenkort voor je aan de slag. Bekijk alle Hertog Jan abonnementen.

Cookie instellingen