Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Vatgerijpt 2018 weer beschikbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan Vatgerijpt 2018 weer beschikbaar

03 mei 2018 om 15:34

De laatste vaten Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2018 zijn geleegd en dat betekent dat alle vier de varianten van dit speciaalbier op dit moment weer beschikbaar zijn.

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2018
Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt serie 2021
Hertog Jan logo

Grand Prestige Vatgerijpt 2018

Het Vatgerijpt smaakavontuur startte op zaterdag 31 maart met de exclusieve voorverkoop van Vatgerijpt op onze brouwerij. Ongeveer 1250 liefhebbers kwamen speciaal naar Arcen en genoten van de eerste glazen Grand Prestige Vatgerijpt 2018.

Bezoekers werden ontvangen met een Limburgs vlaaitje en werden meegenomen in de 'Expeditie naar Smaak'. Vervolgens kon men de vier varianten proeven met een bijpassend gerechtje. Een stralend zonnetje zorgde voor een prachtige dag. 

HJ Grand Prestige vatgerijpt 2018 uitschenken

Lees ook

Uitverkocht

Enkele dagen later startte de verkoop via de website en hebben vele fans direct een bestelling geplaatst. Door de overweldigende vraag naar onze Grand Prestige Vatgerijpt waren sommige varianten dan ook al snel uitverkocht.

Inmiddels zijn nu echt alle vaten geleegd en dat betekent ook dat wanneer een variant nu uitverkocht is, deze niet meer op voorraad komt. Als je dit bier in huis wilt halen dan kun je het bestellen via hertogjan.nl/vatgerijpt.

Cookie instellingen