Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Het Brouwdok werkt aan grotere brouwerij | Harlingen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het Brouwdok werkt aan grotere brouwerij

27 juni 2018 om 10:25

Het Brouwdok werkt aan een nieuwe locatie. Vanaf midden 2018 bevindt de brouwerij zich in een oude houtopslagloods en hebben ze een grotere brouwerij.

Brouwdok gaat van microbrouwerij naar grote brouwerij
BrouwDOK logo
BrouwDOK sfeerplaatje

Een flinke brouwerij

Het Brouwdok Het BrouwDOK maakt een grote stap - niet alleen naar een grotere productie van bier, maar ook naar een groot gebouw.

Vanaf medio 2018 zitten ze in voormalige buitendijkse houtopslagloods Hubert Jans. Deze bouwen ze om tot volwaardige brouwerij. Daarbij komt ook een VELO Brewhouse van 20 hectoliter uit Italië in het gebouw te staan en zal het officieel Het BrouwDOK heten. Naast de brouwerij kun je er ook genieten van de bieren van deze Friese brouwerij. Het proeflokaal krijgt de naam 'Het Proefdok'.

Lees ook

Kortom - alles wordt groter! De trotse eigenaars hopen medio 2018 het gebouw helemaal in orde te hebben zodat de brouwerij 100% open kan.

Het BrouwDOK

BrouwDOK is opgericht in 2011 toen Gerard Ypenga en Johan ten Hoor besloten hun passie voor bier te delen met zoveel mogelijk mensen. Het is allemaal begonnen met zolderbrouwen, een schuur in de tuin en een proeflokaal in Harlingen.In 2018 zal Brouwdok zich ontpoppen tot een volwaardige havenbrouwerij. Het Brouwdok is over afzienbare tijd brouwerij en proefdok ineen. Als je op de hoogte wilt blijven van de vorderingen, volg de Facebook pagina van Het BrouwDOK

BrouwDOK Penta Architecten tekening

Cookie instellingen