Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

House of Bird krijgt oud-bedrijfsleider sterrenzaak

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

House of Bird krijgt oud-bedrijfsleider sterrenzaak

12 december 2018 om 09:42

Het geplande proeflokaal van het Amsterdamse Bird Brewery zal gerund gaan worden door een oud-bedrijfsleider van een sterrenzaak. Teun IJff krijgt in House of Bird de dagelijkse leiding.

House of Bird plan
Bird brewery logo
Bird Brewery Ralph en Rik

Bedrijfsleider House of Bird 

Bird Brewery is bezig met een crowdfunding voor proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Gisteren presenteerden ze hun horecapartner Teun IJff. Hij is al vele jaren actief in de horeca en heeft veel ervaring in verschillende functies bij sterrenzaken in binnen- en buitenland. Bij House of Bird krijgt hij de dagelijkse leiding.

Teun IJff beoogd bedrijfsleider House of Bird We zijn heel erg blij dat we dit nu officieel naar buiten kunnen brengen,’ vertelt Rik van Bird Brewery. ‘Op de achtergrond werkte Teun al mee, maar het is fijn om hem nu ook kennis te laten maken met alle crowdfunders en andere partijen. We zijn zeer blij om met zo’n ervaren horecapartner samen te werken.’

Lees ook

Start van de brouwerij

Als goede bekende van de brouwers is Teun ook van dichtbij betrokken geweest bij de start van de brouwerij Bird Brewery. Dat maakt hem zeer geschikt om nu de vertaling te maken naar House of Bird. "Ik ben groot fan van de bieren, marketing en uitstraling van Bird Brewery. Ik vind het fantastisch om hier actief mee aan de slag te gaan," aldus Teun.

Ook Ralph, mede-oprichter van Bird Brewery, is positief. "Teun brengt veel kennis mee. Hoewel we geen sterren ambiëren, is het fijn dat hij deze ervaring meebrengt. Service, kwaliteit en goed personeel zijn zaken waar we namelijk zeker wel op inzetten. We hebben alle vertrouwen dat hij de ideeën voor House of Bird perfect weet te vertalen naar het proeflokaal."

Crowdfunding

House of Bird gaat echter alleen open als de crowdfunding wordt behaald. Er is intussen 382.013,- euro geïnvesteerd door 268 crowdfunders, maar het moet minimaal 500.000,- euro ophalen om te openen. De crowdfunding loopt tot 31 december.

Cookie instellingen