Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen brengt IPA's op blik uit | Mooie Nel & Non IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen brengt twee IPA's op blik uit

19 maart 2021 om 11:59

Jopen, de grootste onafhankelijke craft brouwerij van Nederland, brengt je een bekende golf van fruitigheid. Hun IPA's Mooie Nel en Nonnetje zijn er nu ook op blik.

Jopen blikken
Jopen blikken IPA Mooie Nel en Nonnetje banner
Meisje drinkt Jopenbier

Jopenbier op blik

Jopen, de grootste onafhankelijke craft brouwerij van Nederland, blikt in. Vanaf nu zijn de welbekende craft bieren Mooie Nel, de meest bekroonde IPA van Nederland, en het alcoholarme Nonnetje verkrijgbaar in blik. En dit is nog niet alles. Jopen nodigt iedereen uit om craft bier eens te proberen en daarom zijn de fruitige IPA’s nu ook, naast fles, fust en blik, in handige 4-packs verkrijgbaar.

Moderne Jopensmaak in blik

Jopen Mooie Nel en Non IPA op blik De populariteit van blik neemt toe: steeds meer liefhebbers genieten graag van craft bier uit blik. Om deze grote groep gehoor te geven, heeft de craft brouwer zijn core range IPA’s nu permanent in blik uitgebracht.

Jopen Mooie Nel IPA | IPA | 6,5% 

Ja, dit is mooi, mooi, Mooie Nel. Een grote golf aan hoppige fruitigheid en een flink bittere kick. Niet normaal lekker.

Jopen NON IPA | Non-alcoholic IPA | 0,3%

Nonnetje is zondeloos lekker. Barstensvol hoppige smaken van tropisch fruit en een diep gelaagd bittertje. Hop, proeven maar!

De uitgesproken en moderne smaken die je gewend bent van Mooie Nel en het Nonnetje gaan alles behalve verloren in de nieuwe 33cl verpakking. De metalen verpakking is 100% luchtdicht en maakt lichtinval onmogelijk. Het resultaat? Een extra vers Jopenbier. Proef zelf maar!

Lees ook

IJzersterke blikkenvanger

Beide smaken zijn voorzien van een uitgesproken jas. De designs zijn Jopen: fris, eigentijds en they beat boring. Daarnaast kunnen de ijzeren verpakkingen tegen een stootje en zijn ze lichter van gewicht. Snel en makkelijk te koelen, perfect om mee te nemen.

Jopen voor vier, allen voor Jopen

Nog meer nieuws! De hardlopers Jopen Mooie Nel en Jopen Non IPA zijn nu ook verkrijgbaar in 4-packs. De glazen flessen dragen het bekende design, maar zijn nu  per vier verpakt: ideaal om te delen met je vrienden, zodra dit weer kan. Handig voor op bezoek of in het park! Wie neem jij mee naar de craft side?

Jopen 4packs met Mooie Nel en Non IPA

Jopen Bier

Jopen staat bekend om zijn allesbehalve saaie craft bieren, voortgekomen uit ongelimiteerde nieuwsgierigheid. Dit DNA en de we are never done mentaliteit resulteert in een constante zoektocht naar nieuw: nieuwe moderne bieren, nieuwe smaken, nieuwe brouwmethodes én nieuwe (ijzeren) jasjes voor bestaande uitblinkers. Zo zorgt de craft bier pionier van het eerste uur voor een geliefde smaak voor elk individu en een ongekende variatie in het eigen speelveld.