Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Heavy Cross heeft nieuwe look | Tripel IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Heavy Cross heeft nieuwe look

24 september 2020 om 15:54

Jopen heeft op zijn verjaardag in 2019 het logo van de brouwerij en ook het uiterlijk van de verpakkingen veranderd. Na nieuwe designs voor de core range is het nu tijd voor Heavy Cross. 

Jopen Heavy Cross glas en flesje op een plank aan de muur
Jopen logo
Jopen Heavy cross tripel IPA flesje voor een kruis met wat teksten erop

Nieuwe Jopen uitstraling

Jopen Heavy Cross Banner van Jopen Bier De 25e verjaardag van Jopen werd op 11 november 2019 groots gevierd met een nieuw logo en dito labels. De core range van Jopen met Mooie Nel IPA, NON IPA, Blurred Lines NEIPA, Jacobus Pale Ale en Let There Be Light Session IPA werden als eersten in het nieuw gestoken.  

Heavy Cross Tripel IPA

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de Tripel IPA Heavy Cross van een nieuwe look te voorzien. Om de visuele identiteit van de Tripel IPA meer kracht bij te zetten is gekozen voor een redesign van het label.

Lees ook

Het label heeft een strak en opvallend design gekregen dat de openheid en durf van Jopen uitstraalt. In het ontwerp staat het kruis uit de naam ‘Heavy Cross’ centraal. Het label geeft consumenten een uitgebreide uitleg over de smaak en naam aangevuld met praktische info zoals drinktemperatuur.  

Tripel Madness

De nieuwe look is net zo krachtig als de taste. Want… de smaak van deze Tripel IPA is nog exact hetzelfde gebleven. Heavy Cross is een zwaar gehopte Tripel IPA. Het bier blaast je omver met frisse smaken van citrus, ananas en tropisch fruit. Deze explosie van zomers fruit eindigt met een knal bitterheid. Tripel the fruit, tripel the bitterness.

A Heavy Cross to carry, so you better drink it.

Cookie instellingen