Jopen Trinitas Tripel

Jopen Trinitas Tripel is bier van de maand

Jopen Trinitas Tripel is het bier van de maand bij Mitra. Elke maand selecteert de slijterij samen met BierMagazine een bier wat kans maakt op bier van het jaar. Voor maart is dat het tripel bier van Jopen. 

02 maart 2018 om 10:48


Mitra bier van het jaar

Dit jaar gaat Mitra op zoek naar het Bier van het Jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra samen met Biermagazine. Het eerste bier was Populus 6921 Nachtstout by Vandestreek en het tweede bier was de quadrupel SNAB Maelstrom. 

Jopen Trinitas Tripel

Deze maand is JopenTrinitas Tripel het bier van de maand bij Mitra. Een bier dat vol en krachtig van smaak is met kruidige tonen.

De smaak van Trinitas Tripel is niet extreem en dat is aangenaam. De brouwer heeft er een waar duel van gemaakt waarin de zachtheid en de lichte bitters strijden om de overwinning. Het koolzuur zorgt voor het nodige evenwicht. De afdronk is zacht en mooi in balans en vloeit uit in een licht bittere smaak dat aan tannine doet denken.

Wil jij ook je mening laten horen over dit bier. Over de 'Bier van het Jaar' verkiezing of om te stemmen, ga naar http://bit.ly/biervanhetjaar. 

Jopen Trinitas Tripel bier van de maand maart bij Mitra

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Budweiser

Wassup?
Wassup? Deze gasten weten het ook allemaal even niet meer.

Meer reclames van Budweiser