Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra start bier van het jaar verkiezing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra start bier van het jaar verkiezing

12 januari 2018 om 15:08

Al enkele jaren lichten Mitra en Bier! magazine elke maand een bepaald speciaalbier uit. Sinds dit jaar krijgt dit bier de titel ‘bier van de maand’. Dit bier krijgt volop aandacht en is dit jaar ook in de race voor 'bier van het jaar'.

Mitra start bier van het jaar verkiezing
van de Streek bier logo
Populus 6921 NachtStout

Bier van het jaar 

Mitra bier van het jaar verkiezing Vanaf dit jaar dingen de maandbieren mee voor de prestigieuze titel ‘Bier van het jaar’. Op een speciale website kunnen liefhebbers elke maand hun stem uitbrengen op het bier van de maand.

Lees ook

Elke maand kan een bezoeker 1x een stem uitbrengen via die website. Je kunt een positieve of een negatieve stem uitbrengen. Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en het bier met de beste score mag zich aan het eind van het jaar 'Mitra Bier van het Jaar' noemen.

Bier van de maand 

Het spits wordt afgebeten door de Populus 6921 NachtStout van VandeStreek. Een bijzondere Russian Imperial Stout met toevoeging van trekdrop en rode peperbes. Dit bier is verkozen tot Bier van de maand januari en is dus het eerste bier waar op gestemd kan worden. De bieren van Populus 6921 zijn overigens exclusief verkrijgbaar bij Mitra drankenspeciaalzaken en via mitra.nl.

Cookie instellingen