Mitra start bier van het jaar verkiezing

Mitra start bier van het jaar verkiezing

Al enkele jaren lichten Mitra en Bier! magazine elke maand een bepaald speciaalbier uit. Sinds dit jaar krijgt dit bier de titel ‘bier van de maand’. Dit bier krijgt volop aandacht en is dit jaar ook in de race voor 'bier van het jaar'.

12 januari 2018 om 15:08


Bier van het jaar 

Mitra bier van het jaar verkiezingVanaf dit jaar dingen de maandbieren mee voor de prestigieuze titel ‘Bier van het jaar’. Op een speciale website kunnen liefhebbers elke maand hun stem uitbrengen op het bier van de maand.

Elke maand kan een bezoeker 1x een stem uitbrengen via die website. Je kunt een positieve of een negatieve stem uitbrengen. Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en het bier met de beste score mag zich aan het eind van het jaar 'Mitra Bier van het Jaar' noemen.

Bier van de maand 

Het spits wordt afgebeten door de Populus 6921 NachtStout van VandeStreek. Een bijzondere Russian Imperial Stout met toevoeging van trekdrop en rode peperbes. Dit bier is verkozen tot Bier van de maand januari en is dus het eerste bier waar op gestemd kan worden. De bieren van Populus 6921 zijn overigens exclusief verkrijgbaar bij Mitra drankenspeciaalzaken en via mitra.nl.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Timon (gast) op 12-01-2018 om 19:26:05

Dit is een zeer lekkere zacht maar toch krachtig bier.
Goed balance van de ingredienten T.b.t de trekdrop.
Zeker aan te raden.

Reclame van Swinckels

The inner voice van Emiel Hendrikx
In deze Inner Voice reclame van Swinckels vertelt brouwmeester Emiel Hendrikx over zijn werkzaamheden bij Swinckels.

Meer reclames van Swinckels

Laatste reacties