Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Máxima bij viering 300 jaar brouwerij Bavaria

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koningin Máxima bij viering 300 jaar brouwerij Bavaria

12 februari 2019 om 14:28

Hare Majesteit Koningin Máxima zal aanwezig zijn bij de viering van 300 jaar brouwerij Bavaria. Op donderdagmiddag 28 maart 2019 brengt zij een bezoek aan Bavaria brouwerij in Lieshout, die dit jaar 300 jaar bestaat. 

300 jaar Bavaria
Oude Royal Swinkels Family Brewers logo
Bieren van Swinkels Family Brewers

Máxima bij Bavaria

Tijdens het bezoek krijgt Koningin Máxima een rondleiding door de brouwerij, met onder andere aandacht voor de rijke familiehistorie, de duurzame initiatieven en de lokale betrokkenheid.

Hare Majesteit Koningin Máxima is deze middag aanwezig bij de officiële opening van het jubileumjaar van brouwerij Bavaria, waarbij een vat van 300 liter bier wordt aangeslagen.

Lees ook

Moederbedrijf Swinkels Family Brewers, waar brouwerij Bavaria onderdeel van uitmaakt, is vandaag de dag nog steeds een 100% onafhankelijk familiebedrijf met de zevende generatie Swinkels aan het roer. Tijdens het bezoek is er ook aandacht voor internationale initiatieven van Swinkels Family Brewers, zoals brouwerij Habesha in Ethiopië, waar het familiebedrijf samen met 8.000 lokale aandeelhouders bier brouwt.

Vereerd

Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “We zijn zeer vereerd dat we Koningin Máxima op 28 maart mogen ontvangen ter ere van het 300-jarig bestaan van onze Lieshoutse brouwerij. Veel mijlpalen zijn bereikt en veel verhalen zijn te vertellen over de afgelopen 300 jaar.

Het is een eer dat we een stukje daarvan met Koningin Máxima mogen delen. We gaan ons 300-jarig bestaan het hele jaar vieren, maar 28 maart is de officiële start van het jubileumjaar. We danken het behalen van dit bijzondere jubileum aan vele betrokkenen. Daarom vieren we ons jubileumjaar ook samen met onze medewerkers, hun partners, de familie, zakelijk relaties, samenwerkingspartners, collegabrouwers, omwonenden, onze bierliefhebbers én nu ook koninklijk bezoek!”

Cookie instellingen