Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Isid’or Special Edition 2019

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Isid'or Special Edition 2019

26 maart 2019 om 11:43

Ter ere van het 125-jarig bestaan van Bierbrouwerij de Koningshoeven werd La Trappe Isid’or in 2009 voor het eerst gebrouwen. Tien jaar na die lancering komt Trappistenbrouwerij de Koningshoeven met een Special Edition. 

La Trappe Isid or special edition 2019
La Trappe Isid'or 2019
La Trappe Isid'or 2019

La Trappe Isid'or

Het jubileumbier uit 2009 werd opgedragen aan Broeder Isidorus, de eerste brouwer van de abdij en daarmee de grondlegger van de bieren van La Trappe Trappist. 

Tien jaar na de introductie van La Trappe Isid'or presenteren onze brouwers een unieke, gelimiteerde editie van dit bijzondere bier: Isid'or Special Edition 2019. De twee nieuwe experimentele hopsoorten geven het bier enerzijds verfijnde, kruidige en peperachtige tonen en anderzijds een krachtig aroma met tonen van rijpe bessen en citrusfruit.

Scholenproject Oeganda

Lees ook

Een deel van de opbrengst gaat naar een scholenproject in Oeganda. Voor de kinderen in district Ssanje wordt basis- en vervolgonderwijs mogelijk gemaakt, zodat zij een kansrijke toekomst tegemoet kunnen gaan.

Vanaf nu verkrijgbaar bij het Proeflokaal en de Kloosterwinkel van La Trappe en binnenkort bij verschillende supermarkten en diverse horecagelegenheden: de La Trappe Isid’or Special Edition 2019.

Kijk voor actuele openingstijden van het Proeflokaal en de Kloosterwinkel op www.latrappe.nl.

Cookie instellingen