Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe | Isid'or Special Edition 2019 | Koningshoeven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Isid'or Special Edition 2019

La Trappe Isid'or Special Edition 2019 is een Ale met 6,5% alcohol. La Trappe Isid'or Special Edition 2019 wordt gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V. in Berkel-Enschot.

La Trappe Isid'or 2019 glazen en fles
La Trappe Isid'or 2019
La Trappe Isid'or Special Edition 2019 fles á 0,75 liter

Eigenschappen

La Trappe Isid'or Special Edition 2019 is een lichte variant van het bekende Trappistenbier Isid'or. Deze Trappist is goudbruin van kleur en bevat 6,5% alcohol.

La Trappe Isid'or Special Edition 2019 kopen

Aanbiedingen en prijzen van La Trappe Isid'or Special Edition 2019

Actueel zijn er geen La Trappe Isid'or Special Edition 2019 aanbiedingen. De prijs van een liter La Trappe Isid'or Special Edition 2019 is ongeveer € 8,88.

Smaak & Omschrijving

La Trappe Isid'or Special Edition 2019 heeft een verfijnde smaak en een kenmerkende frutige geur. Er is een melange van twee nieuwe experimentele hopsoorten gebruikt om deze Trappist te brouwen. 

La Trappe Isid'or Special Edition 2019 is een eenmalig gebrouwen bier 10 jaar na de lancering van de originele Isid'or werd gelanceerd.

Een Trappistenbier dat vanaf midden april 2019 voor het eerst te koop is.

Het laatste nieuws van La Trappe Isid'or Special Edition 2019

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor La Trappe Isid'or Special Edition 2019. Schrijf als eerst een review.

Meer merken van La Trappe

 • La Trappe Blond - Blond - 6,5%

  La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

 • La Trappe Bockbier - Herfstbok - 7%

  La Trappe Bockbier heeft een licht zoetige smaak, met een achtergond van karamel.

 • La Trappe dubbel - Dubbel - 7%

  La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

 • La Trappe Isid'or - Ale - 7,5%

  La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

 • La Trappe Puur - Blond - 4,7%

  Puur van La Trappe is een smaakvol alternatief voor de traditionele pilseners. Het is een lichtblond, fris-hoppig trappistenbier met een droge en licht moutige smaak. 

 • La Trappe quadrupel - Quadrupel - 10%

  La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.

 • La Trappe Tripel - Tripel - 8%

  La Trappe Tripel is goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. In het eerste recept werd gebruik gemaakt van onder meer koriander wat het bier een fris en kruidig karakter gaf. Ergens tussen 2010 en 2017 werd koriander uit het recept verwijderd. De ingrediënten van La Trappe Tripel zijn: water, gerstemout (pale, munich), glucosestroop, hop en gist.

 • La Trappe Witte Trappist - Wit - 5,5%

  La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties