Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lekkerste huisbier 2016 gezocht!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lekkerste huisbier 2016 gezocht!

06 september 2016 om 13:45

De verkiezing voor het lekkerste huisbier van Nederland zit er weer aan te komen.

Entree Magazine organiseert deze bierverkiezing voor de vijfde keer.

Lekkerste huisbier 2016

De titel 'Lekkerste Huisbier van Nederland' wordt binnenkort weer vergeven. Hierbij is het niet alleen van belang of het bier van erg goede kwaliteit is, maar ook of het wel bij de zaak past.

Lekkerste huisbier 2016 De jury laat ieder jaar namelijk niet alleen positieve maar ook negatieve geluiden horen. Natuurlijk, het is geweldig dat horecazaken een huisbier (laten) ontwikkelen maar - zo luidt de vraag steevast - maken ze wel een bewuste keuze voor brouwer en recept of accepteren ze gewoon wat ze krijgen ‘aangeboden’? Past het bier dus wel bij de onderneming, in het verhaal van het bedrijf, bij het concept?

Huisbier

Een huisbier is een bier dat een horecazaak speciaal heeft laten brouwen/ontwikkelen voor het eigen restaurant of café. Bestaande bieren die alleen een speciaal etiket krijgen (etiketbieren) kunnen niet meedingen naar de titel “Het Lekkerste Huisbier van Nederland”.

Lees ook

Heb je een huisbier dat zeker de moeite waard is? Doe mee!

Aanmelden

Entree Magazine Dus heeft u ook een huisbier? Meld dit dan aan via redactie@EntreeMagazine.nl (tot en met zondag 13 november). Vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Huisbier 2016’ en geef de volgende zaken aan.
* Omschrijving van het bier (inclusief alcoholpercentage)
* Motivatie om het te (laten) brouwen
* Naam van de brouwerij
* Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket

Deelnemers krijgen vervolgens meer informatie over het verloop van de wedstrijd. Etiketbieren (met alleen een etiket van de zaak erop, niet uniek voor de zaak) zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor de winnaars van 2014 en 2015.

Bekijk voor meer informatie de aankondiging door Entree Magazine