Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lidl krijgt eigen goedkoop huismerk: Argus bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lidl krijgt eigen goedkoop huismerk: Argus bier

26 juni 2012 om 12:49

Discount supermarkt Lidl gaat de strijd verder aan met de A-merken door het huismerk Argus bier te lanceren.

Argus bier
Argus

Update oktober 2018 - Argus bier is in oktober 2018 vervangen door Kordaat Bier

Discount supermarktketen Lidl is naast de Aldi een echte prijsvechter. Toch heeft de Lidl diverse A-biermerken in het assortiment. Geen Heineken, Grolsch of Hertog Jan, maar biermerken uit Duitsland. Zo verkoopt de supermarkt Bitburger en Veltins bier. En dat tegen lage prijzen!

Argus

Met Argus komt Lidl met een nieuw biermerk, een huismerk. Want Argus zal alleen bij de Lidl verkocht worden. Het is een pilsener met een alcoholpercentage van 5%. Volgens de folder van de Lidl: "Argus een premium pilsener, heerlijk fris goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens eeuwenoude traditie uit de beste ingrediënten. U proeft het vakmanschap en de passie van de brouwers van Argus terug in het resultaat, een heerlijk fris en zuiver bier van topkwaliteit."

Lees ook

Lage prijs

Voor de prijs hoef je Argus niet links te laten liggen. Of het een vaste prijs is weten we niet, deze week koop je een krat Argus premium pilsener voor maar € 5,89. Het is een krat met 24 flesjes van 0,30 liter. Bij aankoop van een krat krijg je deze week twee bierglazen cadeau!

Argus bier bestaat trouwens al langer. In 2005-2007 werd het ook verkocht door de Lidl. Het bier heeft qua verpakking een complete make-over gekregen. Een nieuw logo en een nieuw etiket. Alleen hoe het smaakt weten we (nog) niet....

Update 02/07/2012: Brouwerij van Argus

Argus bier wordt volgense ratebeer.com gebrouwen door een Poolse brouwerij uit de stad GÅ‚ubczyce: Zaklady Piwowarskie Glubczyce. Argus wordt voor de Duitse Lidl gebrouwen, maar we nemen aan dat Argus van de Nederlandse Lidl ook door Zaklady Piwowarskie Glubczyce gebrouwen wordt.