Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bitburger

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bitburger

Bitburger is een Pils met 4,8% alcohol. Bitburger wordt gebrouwen door Bitburger.

Eigenschappen

Bitburger is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 4.8%.

Aanbiedingen en prijzen van Bitburger

Actueel zijn er geen Bitburger aanbiedingen . De prijs van een liter Bitburger is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Bitburger heeft een frisse en licht bittere smaak.

Bitburger heeft een aantal jaren geleden de prijs van beste importbier gewonnen. De brouwerij van Bitburger is een van de oudste van Duitsland.

Reviews

Nog geen reviews voor Bitburger.
Wat vind jij van dit bier?

17 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Dennis (gast) op 22-07-2019 om 19:42:23

Hen, Veltins is idd een goed alternatief voor Bitburger, lekkerder als Oettinger, maar haalt het net niet qua smaak bij bitburger.

Dennis (gast) op 17-07-2019 om 22:51:16

Bitburger gemailt over waarom het nergens meer is te verkrijgen sinds lidl is gestopt met de verkoop ervan enkele jaren terug en ik hoopgevend nieuws van Kristofer Erlenkamp, verantwoordelijke bij Bitburger over de Benelux van Bitburger:" Goedenavond de heer de xxx, Op dit moment is onze Bitburger Pils helaas alleen verkrijgbaar in de geselecteerde Slijterijen in Nederland en ook niet landelijk. Op dit moment proberen we alles om een ??landelijke notering te krijgen bij een van de grote supermarktketens. Met vriendelijke groet Kristofer Erlenkamp

Hen (gast) op 26-04-2019 om 09:50:26

Veltins is ook niet verkeerd. Lekker hoppig bitter. Beter dan Brand of Grolsch en de andere NL pilseners. Mijn echte favoriet is Krombacher, maar dan moet ik echt naar de supermarkt over de grens

Edwin (gast) op 11-03-2019 om 23:16:24

Vroeger kocht ik ook altijd die halve liters Bitburger bij de Lidl en opeens was het er niet meer. Ik heb nooit begrepen waarom Lidl gestopt is met Bitburger te verkopen? Echt lekker biertje, niks mis mee.

Peer (gast) op 10-03-2019 om 17:20:47

Helemaal met Dennis eens. Na jaren proeven en vergelijken eindelijk het perfecte pils voor alledag gevonden - Bitburger dus - en dan verdwijnt het overal uit de schappen. Zal wel weer te bitter zijn voor de gemiddelde burgerman hier te lande. Nederlanders zuipen alles wat los en vast zit, zelfs dat debiele Kordaat, maar hebben totaal geen benul van wat echt lekker is. Hetzelfde overkwam me met De Koninck. Veel lekkerder dan Palm, maar bijna nergens meer te krijgen.

Zie meer reacties

Zie minder reacties