Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Veltins | Duitse bieren en radlers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Veltins

Veltins is een Duits biermerk dat wordt gebrouwen door Brauerei C.&A. VELTINS. Het bekendste Veltins bier is het pils, maar zij brengen ook radler en andere biermixen op de markt.

Veltins bier en radler
Veltins bier blikken
Veltins 0.0

Achtergrond Informatie

Veltins bieren worden gebrouwen door Brauerei C & A Veltins in Meschede-Grevenstein. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Veltins bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Veltins merken

 • Grevensteiner Original - Kellerbier - 5,2%

  Grevensteiner Original is een landbier met een licht zoete smaak. Het is een ongefilterd bier in de stijl Kellerbier / Zwickl en het heeft een licht bittere afdronk.  

 • Veltins 0.0 - Pils - 0%

  Een heerlijke fris alcoholvrij pilsener met een bittere afdronk. Dit Duitse pilsener uit Meschede-Grevenstein is alcoholvrij.

 • Veltins Pilsener - Pils - 4,8%

  Veltins wordt gebrouwen met vers geoogste hop, zacht bronwater en fijne zomergerst. Deze ingrediënten bij het brouwen geven Veltins Pilsener een lekkere frisse smaak.

 • Veltins Radler - Biermix - 2,4%

  Veltins Radler is fris sprankelend met fruitige levendigheid. Deze Radler heeft een lichte lime smaak.

 • Veltins V+ Curuba - Tequila - 5%

  Veltins V+ Curuba is een radler bier met een alcoholpercentage van 5%. De geur van de radler heeft kenmerkend aroma's van passievrucht, perzik en mango. De smaak is erg verfrissend en vol met fruit tonen. Een goede biermix om te drinken in de felle zon!

Bekijk alle biermerken.

Cookie instellingen