Lowlander laag alcoholische Botanical Infusions

Lowlander: laag alcoholische botanical infusions

Lowlander Beer uit Amsterdam komt met twee laag-alcoholische Botanical Infusions. Speciaalbieren die zijn geïnfuseerd met botanische kruiden, thee en fruit.

09 augustus 2018 om 12:43


Nieuwe botanical infusions

Kruiden, specerijen en vers fruit krijgen de hoofdrol in deze nieuwe range. Gember, yuzu, kaffir lime blaadjes en grapefruit; er wordt gebruiken alleen de allerbeste botanische ingrediënten en infuseren deze met natuurlijke theeën en bier. Hier zijn twee licht alcoholische (2,5% abv) bieren bomvol smaak uit voortgekomen.

Lowlander Ginger & Kaffir Lime

Botanisch gebrouwen infusie met gember, limoenblad & kardemom, darjeeling thee & tarwebier.

Lowlander Ginger & Kaffir LimeBotanicals: Gember (vers & gedroogd) limoenblad, kardemom
Thee: Darjeeling Thee
Bierstijl: Tarwe Bier

Lowlander Ginger & Kaffir Lime heeft een pittige en aromatische smaak met verfrissende citrus tonen. De inspiratie voor dit bier kwam van de 'exotische kick'. Toen de lowlanders over de hele wereld reisden om kruiden te verhandelen, ontdekten ze dat gember het geheim was wat oosterse gerechten hun kick gaf.

Deze aromatische infusie verenigt de exotische smaken van gember, kaffir lime, kardemom en darjeeling thee in een kruidig en verfrissend bier, zelfs voor de hitte van de heetste dagen.

Lowlander Yuzu & Grapefruit

Dit laag alcoholische bier is een botanisch gebrouwen infusie van yuzu & grapefruit, earl grey thee en gose bier.

Lowlander Yuzu & GrapefruitBotanicals: Yuzu, roze grapefruit
Thee: Earl grey thee
Bierstijl: Gose

Lowlander Yuzu & Grapefruit heeft een licht verfrissende smaak met sprankelende citrus tonen. De inspiratie voor dit bier is een 'verfrissende slok'. Handelsroutes naar het verre oosten introduceerden nieuwe, bijzondere  juwelen in het westen. Zoals allerlei exotische citrussen die sterk tot de verbeelding spraken.

Met een slok van onze opwekkende en frisse infusie van yuzu, roze grapefruit en earl grey thee bevind je je even in verre, exotische oorden.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Swinckels

The inner voice van François Geurds
Swinckels' Inner Voice: meesterkok François Geurds. In deze reclame vertelt François over hoe hij ervaart om je emotie en gevoel te uiten in je product.

Meer reclames van Swinckels

Laatste reacties