Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander lanceert tropische Islander Summer Ale

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander lanceert tropische Islander Summer Ale

25 juni 2019 om 16:57

Lowlander heeft een zomers bier gelanceerd, namelijk de Islander Summer Ale. Fruitig, verfrissend en doordrinkbaar, precies wat je nodig hebt tijdens deze hete zomerdagen.

Lowlander beer logo
Islander Summer Ale van Lowlander
Islander van Lowlander

Verhaal achter de Islander

Zeelieden die ziek werden op Nederlandse handelsschepen werden achtergelaten op het eiland Curaçao. Bij hun terugkeer bleken zij op miraculeuze wijze hersteld van de ziekte. Om de Island Summer Ale te brouwen wordt gebruikgemaakt van een paar geheimen van Curaçao. Dit limited edition zomerbier wordt gebrouwen met vitamine C-rijke Curaçao sinaasappelen en dragonfruit (pitahaya) van Curaçao.  Lowlander Islander Summer Ale

Inspiratie voor het bier

Lees ook

Lowlander Beer kreeg zijn inspiratie voor dit zomers bier tijdens reizen naar heerlijke Europese stranden en iets meer tropische dagen op de Nederlandse Antillen. Zij wilden een bier brouwen geïnspireerd door het eiland Curaçao. 

Islander Summer Ale 

Islander Summer Ale is een limited edition speciaalbier voor de zomer van 2019. Het bier is doordrinkbaar zomers en fruitig met tropisch fruit. Dit bier is goed te combineren met nachos, ceviche of BBQ Ribs. Dit zomerbier van Lowlander bevat 3,8% alcohol en is binnenkort verkrijgbaar voor de retailadviesprijs van €2,19.

Cookie instellingen