Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander lanceert Try January: ontdek nieuwe bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander lanceert Try January: ontdek nieuwe bieren

01 januari 2020 om 08:03

Lowlander begint 2020 met Try January. Met de tegenhanger van Dry January daagt de Amsterdamse brouwer mensen uit om nieuwe bieren en smaken te ontdekken. 

Lowlander Try January 2020
Lowlander botanical beers
Lowlander botanical beers cheers!

10.000 botanische bieren

Lowlander Botanical Beers lanceert Try January; een maand die in het teken staat van het ontdekken van nieuwe smaken. In dat kader deelt Lowlander 10.000 botanisch gebrouwen bieren uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt. Via www.lowlander-beer.com/nl/tryjanuary zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download
je een voucher waarmee je je biertje verzilvert. Zo begin je het jaar goed met het ontdekken van nieuwe bier favorieten, natuurlijk smaakvol gebrouwen met botanicals. Plus: Try January is een goede reden om je lokale horeca te steunen in donkere dagen. Win-win!

Verschillende Lowlander bieren

Tijd voor nieuwe goede voornemens

Na een feestelijke periode van overdaad en genieten is januari voor velen een maand waarin je op zoek gaat naar de nieuwe 'beste versie van jezelf', waarbij uit eten gaan of iets drinken vaak het eerste is dat sneuvelt.

Lees ook

Zonde, vindt Lowlander. Hun advies? Start het jaar positief en ontdek nieuwe favorieten waar je ook de rest van het jaar plezier van hebt. Lowlander Try January is een initiatief om nieuwe, natuurlijke smaken te ontdekken en tegelijkertijd lokale horeca te ondersteunen in een voor hen uitdagende tijd van het jaar. Met maar liefst negen botanisch gebrouwen bieren - van low en no tot de prijswinnende I.P.A. - is er meer dan genoeg te ontdekken. 

Meedoen?

Lowlander Wit 0.00% Meedoen aan Lowlander Try January is simpel. Vind jouw dichtstbijzijnde deelnemende bar op lowlander-beer.com/nl/tryjanuary, download je voucher en verzilver je Lowlander bier. Start het jaar positief: zet deze maand in het teken van proeven en verbreed je bierhorizon.

Try it dry

Wil je meedoen aan Lowlanders Try January maar ben je ook wel toe aan een Dry January? Geen probleem. Er is ook een Lowlander 0.00% wit, met 100% smaak!