Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander recyclet kerstbomen voor Winter IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander recyclet kerstbomen voor Winter IPA

20 december 2018 om 09:56

Lowlander komt je kerstboom dit jaar ophalen na de kerst. Ze zullen de naalden van de bomen gebruiken om het Lowander Winter IPA bier te brouwen.

Lowlander kerstboom in het bier
Lowlander Winter IPA
Lowlander Winter IPA

Wordt jouw kerstboom bier?

Na de kerstdagen verdwijnen veel kerstbomen in de versnipperaar of op het vreugdevuur. Maar nu is er een veel leukere bestemming voor je kerstboom beschikbaar, namelijk als ingrediënt voor bier. Lowlander heeft 600 kilo naalden nodig om hun Winter IPA te brouwen. Iedereen kan zijn kerstboom aanmelden om opgehaald te laten worden door Lowlander via: http://lowlander-beer.com/kerstboom-inleveren.

Tree to Table

Champagnebier van Lowlander Om de inzameling, opslag en verwerking van de naalden en bomen mogelijk te maken, lanceert Lowlander na de feestdagen de ‘Tree to Table’ crowdfundingcampagne. De kwaliteit van de naalden moet beschermd worden om er bier van te kunnen brouwen. 

Lees ook

Om alles te gebruiken zal Lowlander ook een Lowlander Botanical Brut bier gaan brouwen. Een gelimiteerd bruisend champagnebier dat je als eerste kunt kopen als je deelneemt aan de campagne. De rest van de boom zal ook gebruikt worden voor de Tree to Table-editie van de Botanical Brewkitchen pop-up diners.

De campagne om bij te dragen aan dit mooie doel vind je op www.crowdaboutnow.nl/campagnes/lowlanderbeer.