Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander Winter White IPA | Verfrissend winterbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander Winter IPA

Lowlander Winter IPA is een India Pale Ale met 5,0% alcohol. Lowlander Winter IPA wordt gebrouwen door Brouwerij Lowlander Beer in Amsterdam.

Lowlander Winter IPA
Lowlander Winter IPA

Eigenschappen

Lowlander kiest in 2018 voor een verfrissende winter. Met hun Winter White IPA met 5% alcohol gaan ze tegen de stroom van zware, verwarmende winterbieren in.

Smaak & Omschrijving

Lowlander Winter White IPA is een verfrissende India Pale Ale, gebrouwen met spar en jeneverbes. 

Dit limited edition winterbier combineert de hoppige en gebalanceerde bitterheid van een traditionele IPA met fris tarwemout van een witbier. De harsachtige spar in combinatie met de citrustonen van de jeneverbes doen meteen denken aan winterse wandelingen en gezellige avonden.   

Lowlander kiest in 2018 voor een verfrissende winter. Met hun Winter White IPA met 5% alcohol gaan ze tegen de stroom van zware, verwarmende winterbieren in.

Chocoladeletter thema

Net als vorig jaar heeft elk etiket van Lowlanders’ winterbier een andere letter, in de typische traditie van de Lowlanders om elkaar chocoladeletters te geven in december. We dagen je uit ook tegen de stroom in te gaan door de initialen van je geliefden in verfrissende Winter IPA cadeau te geven, in plaats van in chocoladeletters. Proost!

Lowlander Winter Ale 2017

Het laatste nieuws van Lowlander Winter IPA

Bekijk meer Lowlander Winter IPA nieuws.

Lowlander Winter IPA reclames

Bekijk alle reclames van Lowlander Winter IPA.

Reviews

Nog geen reviews voor Lowlander Winter IPA.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Lowlander

 • Islander Summer Ale - Pale Ale - 3,8%

  Islander Summer Ale is een fruitig, verfrissend en doordrinkbaar speciaalbier van Lowlander uit Amsterdam. Precies wat je nodig hebt tijdens de warme zomerdagen.

 • Lowlander 0.00% Wit - Wit - 0%

  Lowlander 0.00% Wit is botanisch gebrouwen met sinaasappel- en citroenschillen die overblijven in de horeca na het persen van verse jus. Dit proef je terug in dit alcoholvrije witbier.

 • Lowlander American Pale Ale - Pale Ale - 4,5%

  Lowlander American Pale Ale is een Pale Ale met de karakteristieke frisse citrussmaak. Het bier wordt in balans gebracht door een licht bittertje een een moutige afdronk. Aan de Lowlander APA wordt bloedsinaasappel, grapefruit en sumak toegevoegd tijdens het brouwproces.  Dit bier is goed te combineren met gefrituurd of gegrild eten. Ook accentueert het pittige gerechten.

 • Lowlander Ginger & Kaffir Lime - Wit - 2,5%

  Lowlander Ginger & Kaffir Lime heeft een pittige en aromatische smaak met verfrissende citrus tonen. Dit laag alcoholische tarwebier bevat 2,5% alcohol.

 • Lowlander IPA - India Pale Ale - 6%

  De Lowlander IPA is een bier met een hoppige, fruitige, bittere smaak met een verfrissende toets van specerijen zoals. De Lowlander IPA is heerlijk te combineren met Aziatische en pittige gerechten.

 • Lowlander Poorter - Porter - 6%

  Poorter Lowlander is een porter van brouwerij Lowlander Beer. Dit bier is gebrouwen in balans met de rijke smaak van echte vanille en zoethout. Goed te combineren met gegrild vlees of (zoette) desserts.

Zie meer merken van Lowlander

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl