Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Man laat bier door woonkamer stromen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Man laat bier door woonkamer stromen

11 april 2015 om 14:00

Dave Londres, een fotograaf uit het Amerikaanse Philadelphia, heeft een hele originele manier gevonden om zijn passie voor bier waar te maken. 

Man laat bier door woonkamer stromen

Samen met zijn vriendin hebben ze een systeem ontworpen waarmee hij bier door de muren van zijn woonkamer laat stromen.

Lees ook

Nadat ze vorig jaar een huis hadden gekocht, beslisten Dave Londres en zijn vriendin samen om een speciale biertap te installeren. De man zaagde daarvoor eerst een gat in de muur om de tapkraan te monteren. In zijn kelder zette hij een koelkast waarin zijn voorraad biervaten bewaart werden. Londres verbond daarna de koelkast en biertap door middel van pvc-buizen, die hij in de muren van zijn huis verstopte. Om het bier koud te houden, gebruikte de inventieve Amerikaan een ventilator die lucht door de buizen pompt.

‘Ons huis is niet zo groot en we willen dat het er goed uitziet. Dat heeft ervoor gezorgd dat mijn vriendin en ik creatief aan de slag zijn gegaan om veel verschillende spullen in ons huisje te krijgen. Eerst wilde ik de biertap verbergen achter een fotokader, maar mijn vrienden heeft dat uit mijn hoofd gepraat. Daardoor is de kleine tapkraan die uit onze muur komt nu het pronkstuk van ons huis. Sinds kort probeer ik ook zelf bier te brouwen en ik hoop dat mijn eigen bier binnenkort uit de muren stroomt’, vertelt Londres trots.

Cookie instellingen