Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maximus lanceert Fruity Phoenix Sour IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maximus lanceert Fruity Phoenix Sour IPA

23 september 2022 om 12:24

Maximus komt dit bockbierseizoen met iets geheel anders! De Fruity Phoenix Sour IPA zit vol met fruit en heeft een mooi uitgebalanceerd zuurtje.

Maximus Fruity Phoenix Sour IPA blikjes
Maximus Brouwerij logo
Fruity Phoenix Sour IPA blik

Bockbierseizoen

Fruity Phoenix Sour IPA blikje en tekst Voor het bockseizoen in alle hevigheid losbarst komt Maximus uit Utrecht met iets geheel anders: de Fruity Phoenix Sour I.P.A. (6%). Het bijzondere bier zit vol zit met fruit (rode vruchtjes en jasmijn), heeft een mooi uitgebalanceerd zuurtje en oogt flink rood in het glas.

Lees ook

Door het gebruik van mahleb (gemalen kersenpitten) ontstaan er naast de fijne zuurtonen ook hints van warme amandelen. Bij de hop is gekozen voor Warrior, Hull, Melon, El Dorado, terwijl bij de gist gebruik gemaakt wordt van Water Kefir en Trend Ale. Een gedurfd bier met een onverwachte twist en de tweede editie van Fruity Phoenix in de Circus Maximus serie.

Circus Maximus

In de Circus Maximus reeks wordt gezocht naar nieuwe smaken en perfecte doordrinkers in bestaande bierstijlen en krijgen de bieren ook iets extra’s in uitstraling en artwork mee. De serie is geïnspireerd op de missie van Maximus om mensen samen te brengen, zichzelf te laten zijn en een nieuw bieruniversum te ontdekken. Fruity Phoenix Sour I.P.A. is verkrijgbaar op blik (33cl).

Cookie instellingen