Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maximus presenteert de Mino Souro | Circus Maximus

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maximus presenteert de Mino Souro

25 september 2020 om 12:09

Maximus Brouwerij presenteert haar tweede bier in de Circus Maximus serie. Mino Souro is een laag alcoholische, verfrissende sour ale met een bloemige hop en een verfrissend zuurtje. 

Drie blikjes Mino Souro van de Maximus Brouwerij op tafel voor een banner van het biermerk
Brouwerij Maximus
Mino Souro logo

Mino Souro speciaalbier

Banner met blikje Mino Souro speciaalbier van Brouwerij Maximus Met trots presenteert Maximus Brouwerij uit Utrecht vandaag de Mino Souro - Sour Ale (2,1%), haar tweede  bier op blik in de nieuwe Circus Maximus serie. Mino Souro is een laag alcoholische, verfrissende sour ale met een bloemige hop en een verfrissend zuurtje.

Lees ook

Niet zo complex als het verhaal van de mythologische koning Minos en de woeste stierman Minotaurus die in het Labyrint belandde. De Mino Souro staat echter voor een echt bier met alle eigenschappen als bitter, zuur, fruitig en moutig, maar dan met maar 2,1%! Gebrouwen met Loral en Cascade hop en LA-01 gist. 

Circus Maximus

Circus Maximus is een serie bijzondere bieren, waarbij bestaande bierstijlen iets extra’s in smaak, uitstraling en artwork meekrijgen. De serie is geïnspireerd op Maximus’ missie om mensen samen te brengen en zichzelf te laten zijn.

Het eerste bier is de Psycho Cyclops - New England Hopfenweizen (6.5%) met een ‘gekmakende’ kruising van bierstijlen, waarbij de tropisch hoppige fruitigheid van een New England I.P.A. wordt gecombineerd met het romige, bananige en kruidige van een Duitse Hefeweizen. De Circus Maximus bieren zijn op blik (33cl) in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en in haar eigen proeflokaal op fust. In de komende maanden zullen nieuwe circusartiesten de piste betreden.

Cookie instellingen