König Ludwig Weissbier

Meest mannelijke voorjaarsbier verkozen

Tijdens een voorjaarsbier-proeverij hebben verschillende bloggers een ruime variatie aan voorjaarsbieren geproefd en beoordeeld. De winnaar bij deze verkiezing werd König Ludwig Weissbier van Warsteiner.

17 april 2017 om 09:19


Er werd bij zes verschillende voorjaarsbieren gelet op de kleur, het alcoholpercentage, de geur en natuurlijk het belangrijkste aspect; de smaak. König Ludwig Weissbier wist het hoogste gemiddelde cijfer te scoren, een 7,6.

Top 3 bieren voor lente en zomer

Van de zes geselecteerde bieren in deze kleine proeverij kwam Natte van Brouwerij 't IJ als tweede uit de bus en The Calling IPA van Boulevard Brewing werd derde. Natte scoorde gemiddeld een 7,3 en The Calling IPA een 7,2. 

Op een vierde plaats in deze bierverkiezing eindigde Warsteiner Premium Pilsener. Dit bier met een zacht frisse smaak kreeg een 6,8. Op plaats vijf is de frisse Duvel Tripel Hop Citra (6,6) geëindigd. Op de laatste plaats is de bitterzoete Warsteiner Radler geëindigd met een gemiddeld cijfer van 5,9.

Deze proeverij werd georganiseerd door Only for Men. Naast bovenstaande bieren hebben de bloggers ook hun favoriete voorjaarsbieren geproefd. De resultaten hiervan zijn te vinden in het E-Book Voorjaarsbier!

Warsteiner Radler op het terras

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Hertog Jan Weizener

Joris onderzoekt Hertog Jan Weizener
Joris Vermeer loopt een dag mee met brouwer Erik van Hertog Jan. Hij onderzoekt het tarwebier van Hertog Jan dat belooft om het beste van de Duitse Weizen en het Belgische witbier te combineren.

Meer reclames van Hertog Jan Weizener

Laatste reacties