Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Meest mannelijke voorjaarsbier verkozen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Meest mannelijke voorjaarsbier verkozen

17 april 2017 om 09:19

Tijdens een voorjaarsbier-proeverij hebben verschillende bloggers een ruime variatie aan voorjaarsbieren geproefd en beoordeeld.

De winnaar bij deze verkiezing werd König Ludwig Weissbier van Warsteiner.

König Ludwig Weissbier
Warsteiner
Duvel Tripel Hop Citra

Er werd bij zes verschillende voorjaarsbieren gelet op de kleur, het alcoholpercentage, de geur en natuurlijk het belangrijkste aspect; de smaak. König Ludwig Weissbier wist het hoogste gemiddelde cijfer te scoren, een 7,6.

Top 3 bieren voor lente en zomer

Van de zes geselecteerde bieren in deze kleine proeverij kwam Natte van Brouwerij 't IJ als tweede uit de bus en The Calling IPA van Boulevard Brewing werd derde. Natte scoorde gemiddeld een 7,3 en The Calling IPA een 7,2. 

Lees ook

Op een vierde plaats in deze bierverkiezing eindigde Warsteiner Premium Pilsener. Dit bier met een zacht frisse smaak kreeg een 6,8. Op plaats vijf is de frisse Duvel Tripel Hop Citra (6,6) geëindigd. Op de laatste plaats is de bitterzoete Warsteiner Radler geëindigd met een gemiddeld cijfer van 5,9.

Deze proeverij werd georganiseerd door Only for Men. Naast bovenstaande bieren hebben de bloggers ook hun favoriete voorjaarsbieren geproefd. De resultaten hiervan zijn te vinden in het E-Book Voorjaarsbier!

Warsteiner Radler op het terras

Cookie instellingen