Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Messen in handvat krat bier: AH medewerkster gewond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Messen in handvat krat bier: AH medewerkster gewond

26 maart 2011 om 12:50

Een medewerkster van een supermarkt is gewond geraakt bij het optillen van een krat bier: Een grappenmaker had vlijmscherpe messen in de handvatten van een kratje bier gemonteerd.

mes in handvat

Als je vandaag nog een kratje bier moet kopen, dan is het aan te raden om eerste even te kijken of het krat bier wel veilig is. Want er loopt een sadist in Nederland rond die vlijmscherpe messen aan handvaten van bier kratten bier monteerd. Gisteren is een medewerkster van de Albert Heijn in Steenwijk  op een opmerkelijke manier gewond geraakt. Bij het optillen van een leeg kratje bier werden de pezen van haar handen doorgesneden. Een sadistische grappenmaker had vlijmscherpe messen in de handvatten van het kratje Heineken gemonteerd.

Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar ze direct werd geopereerd. Ze maakt het naar omstandigheden goed en is weer thuis.

Volgens de politie is het kratje vrijdag rond 08.00 uur ingeleverd door een blanke jongeman van tussen de 20 en 25 jaar. "Hij is ongeveer 1.80 m. lang, spreekt accentloos Nederlands en droeg een blauwe jas en een spijkerbroek", zo laat de politie weten. Mocht men hem te pakken krijgen, dan zal hij worden aangeklaagd voor zware mishandeling.

Cookie instellingen