Mort Subite bieren

Mort Subite gaat internationaal

Bierbrouwerij Heineken gaat Mort Subite van Belgische bierbrouwerij Alken-Maes internationaal verkopen. Het bier zal in alle landen verkocht worden waar Heineken al actief is.

25 januari 2018 om 10:15


Alken-Maes

Het bier van Brouwerij Alken-Maes wordt momenteel in 12 landen verkocht, maar alleen in Europa. Heineken gaat dit aantal fors omhoog brengen door het biermerk uit te breiden naar alle landen waar Heineken actief is.

Uitbreiding

Heineken zal het bier aanprijzen bij buitenlandse supermarkten en cafés waarmee de organisatie samenwerkt. Mort Subite ziet veel potentie in landen zoals: Amerika, Azië en Europa en verwacht daarom ook een verdubbeling van de verkoop rond 2022.

Toegankelijke bieren

Mort Subite-bieren hebben een laag alcoholpercentage, maar toch veel smaak. Zulke bieren doen het momenteel erg goed in de internationale bierwereld. Maar om te beginnen zal Heineken de meest toegankelijke bieren van Mort Subite uitbrengen, de Nieuwe Kriek, de Witte en de Blonde Lambic verspreiden.

Mort Subite bieren 


 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria

Bavaria bestaat 300 jaar! Join The Toast!
In deze reclame staat het merk Bavaria centraal. Zij laten zien dat het biermerk 300 jaar bestaat en willen dat samen met jou vieren.

Meer reclames van Bavaria