Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Muifelbrouwerij | nieuw bier | Open Brouwerij Dagen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Muifelbrouwerij lanceert nieuw bier tijdens Open Brouwerij Dagen

24 mei 2019 om 09:30

Muifelbrouwerij uit Oss lanceert een nieuw speciaalbier tijdens de Open Brouwerij Dagen. Op 25 en 26 mei opent de brouwerij haar deuren voor het publiek tijdens de Week van het Nederlandse bier.

Brouwerij Muiffel
Muifelbrouwerij
Muifelbrouwerij lanceert nieuw bier tijdens Open Brouwerij  Dagen

Open Dag bij Muifelbrouwerij

Open Dagen 25 en 26 mei bij Muifel Brouwerij Op 25 en 26 mei 2019 opent Muifelbrouwerij uit Oss de deuren voor het publiek tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, in het kader van de Week van het Nederlandse Bier.

Ook zal er in dit weekeinde een gloednieuw Muifelbier worden gepresenteerd. Gedurende de Week van het Nederlandse Bier, dit jaar van 16 mei t/m 26 mei, kan Nederland kennismaken met de diversiteit van bier tijdens tientallen activiteiten door het hele land.

Lees ook

Onderdeel hiervan zijn ook de Nederlandse Brouwerijdagen, van 24 tot en met 26 mei, waar brouwerijen uit heel het land aan meedoen. Bierliefhebbers zijn deze dagen van harte welkom om de biergeheimen te ontdekken van onder andere de Muifelbrouwerij.

Spectaculair kijkje in de keuken

Martin Ostendorf van Muifelbrouwerij: “Op onze open dagen laten we bierliefhebbers toe op onze locatie, die normaal niet publiek toegankelijk is. Bierliefhebbers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen het verhaal achter onze brouwerij en de bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en hoe wij dagelijks de bieren brouwen. Natuurlijk vertel ik ook iets meer over hoe ik nu tot de ontwikkeling van een nieuw bier kom en krijgt iedereen uitgebreid de gelegenheid om onze bieren te proeven. Wij maken dit weekeinde extra bijzonder door op onze eigen locatie een gloednieuw Muifelbier te presenteren. De Week van het Nederlandse Bier is een prachtig initiatief om aan heel Nederland te laten zien hoe rijk onze biercultuur is!

Over Muifelbrouwerij

De Osse trots Muifelbrouwerij bestaat alweer 12 jaar en ondanks dat ze al meer dan 20 biersoorten brouwen, wordt dit weekeinde wederom een gloednieuw Muifelbier gepresenteerd. Kom een kijkje nemen op 25 en 26 mei en geniet van de gezelligheid, de live brouwsessies en proef onze prijswinnende bieren zoals Zuster Agatha en D’n Ossebock.

Cookie instellingen