Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands kampioenschap Grolsch flesjes Beugelen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands Kampioenschap Grolsch flesjes Beugelen

05 juni 2013 om 15:12

Op zondag 14 juli worden in Groenlo tijdens de derde Vestingdag in samenwerking met Grolsch de Nederlands Kampioenschappen Beugelen georganiseerd. 

NK Beugelen

NK Beugelen

Beugelen is simpelweg een beugel bevestigen aan een Grolsch fles. Waar dit vroeger het meest geliefde vakantiewerk was van Groenlo en omstreken wordt er dit jaar een Nederlands Kampioenschap voor georganiseerd tijdens de derde Vestingdag op 14 juli. Bekijk het volledige NK Beugelen evenement in onze agenda

Groenlo en Grolsch

Waarom wordt het Nederlands Kampioenschap nu precies in Groenlo georganiseerd zullen veel mensen zich afvragen. In 1615 is Grolsch in Groenlo voor het eerst gebrouwen en dat zal op deze dag extra worden benadrukt. Het NK Beugelen wordt dan ook gehouden voor het geboortehuis van Grolsch aan de Kevelderstraat; Bar de Klok in de Lange Gang. Ook de brouwkelders waar het allemaal mee begon voor Grolsch zijn hier nog aanwezig. 

Lees ook

Meedoen

In totaal kunnen er vijftig teams van twee personen meedoen aan het kampioenschap en aangezien er al veel teams zijn aangemeld wordt aangeraden om er snel bij te zijn, mocht je nog mee willen doen. Er zijn mooie ere prijzen te winnen en bovendien krijgen de eerste drie teams een rondleiding door de Grolsch Bierbrouwerij

Het Grolsch Verzamelaars Gilde zal aanwezig zijn met een eigen informatiekraam. Ook zal er een grote ruilbeurs van Grolsch artikelen gehouden worden.

Opgeven voor het NK Beugelen kan per team via de website www.nkbeugelen.nl of via info@groenlovestingstadpromotion.nl.

Cookie instellingen