Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw permanent bier bij De Koninck: lost in Spice

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw permanent bier van De Koninck

20 maart 2017 om 09:15

Er is een nieuw permanent bier van Stadsbrouwerij De Koninck op de markt gekomen. 

Lost in Spice is een 'dry spiced' blond bier met een alcoholpercentage van 5,2%.

Lost in Spice
Lost in Spice logo
Koninck de

Bij stadsbrouwerij De Koninck zitten ze niet stil en wordt er volop gebrouwen en geëxperimenteerd met nieuwe smaken. Het resultaat hiervan zijn de verschillende testbrouwsels in allerlei stijlen, smaken en kleuren.

De Koninck Lost in Spice flesje en glas Ondertussen vloeit testbrouwsel 6 “Mint The Chocolate” uit de tap en brengen ze een eerder gelanceerd testbrouwsel permanent op de markt : Lost in Spice.

Lees ook

Lost in Spice van De Koninck

Dit fris, kruidig blond bier dat afgelopen zomer al eens te proeven was in de vele zomerbars en in de Belgische en Nederlandse horeca zal nu het permanente gamma van de De Koninck bieren aanvullen.

Het Lost in Spice bier wordt gepresenteerd in een funky flesje. Lost in Spice zal het Bolleke, Triple d’Anvers en Wild Jo vervoegen en dit fris blond craft bier is vanaf midden maart beschikbaar in België en Nederland.

Lost in Spice kopen

Vanaf midden maart kan je Lost in Spice al proeven in de Belgische en Nederlandse horeca en vanaf april kan je de 4-packs en kratten terugvinden bij de bierhandelaars en enkele geselecteerde supermarkten.

Cookie instellingen