Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe Apple Bandit: Classic Apple

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe Apple Bandit: Classic Apple

03 mei 2018 om 15:10

Ciders worden door steeds meer Nederlanders gevonden. Het marktsegment groeit aanzienlijk en er wordt volop geïnnoveerd, wat leidt tot verfrissende variatie. 

Apple Bandit Classic Apple
Jillz logo
Logo Heineken brouwerij

Keuze uit ciders

Met Jillz, Old Mout, Apple Bandit en Stassen is er voor ieder wat wils op cider-gebied, zeker nu Apple Bandit een nieuwe variant introduceert: Classic Apple. Deze frisse cider heeft een natuurlijke, lichtdroge smaak en is dus minder zoet dan de Juicy Apple-variant.

Hiermee komt Apple Bandit tegemoet aan de smaak van de Nederlander, die graag een wat droger drankje drinkt bij de borrel, barbecue of op het terras. De komende maanden worden Nederlanders op verschillende plekken en momenten uitgedaagd om hun favoriet te ontdekken onder het motto "Begin met cider; ontdek je smaak".

Apple Bandit Classic Apple

Apple Bandit Classic Apple poster Veel mensen denken dat cider een vrij zoet alcoholisch drankje is, maar er is inmiddels een groot cideraanbod beschikbaar van zoet naar droog, van een pure appelsmaak tot een flavoured smaak.

Apple Bandit Classic Apple is speciaal ontwikkeld voor diegene die op zoek is naar een minder zoete, lichtdroge cider. Apple Bandit Classic Apple wordt gemaakt van de beste appels. De appelcider wordt gemaakt in de Ciderie in Stassen, in de Belgische Aubel Vallei. Apple Bandit heeft een pure, verfrissende smaak en komt in twee verschillende smaken: Juicy Apple en de nieuwe smaak Classic Apple. Je drinkt ze bij voorkeur lekker koud in een glas met veel ijs.

Lees ook

Het product is in 30cl fles verkrijgbaar en bevat 4,5% alcohol. Apple Bandit Classic Apple is vanaf nu in de supermarkt verkrijgbaar in een 6-pack voor een consumenten adviesprijs van €5,09. Ook is Classic Apple in de horeca beschikbaar in 30cl fles.

Cider Tastings in Nederland

Om heel Nederland bekend te maken met cider worden er Cider Tastings georganiseerd. Op verschillende locaties in Nederland, waaronder in supermarkten, op festivals en in de horeca, zijn de verschillende smaken en cidermerken te proeven.

Speciale Cider bars zijn te vinden op onder andere Concert at Sea, North Sea Jazz, Mysteryland en Down The Rabbit Hole waar iedereen kan genieten van een heerlijke cider. De meeste ciders worden geserveerd over een vol glas met ijs. Hierdoor komt de smaak en de natuurlijke verfrissing het beste tot zijn recht.

Cider is fruitiger dan bier en verfrissender dan wijn en daarmee het perfecte eerste drankje voor bij de borrel, op het terras, bij de BBQ of tijdens een picknick.

Werelds grootste ciderproducent

Heineken is 's werelds grootste producent van cider, een alcoholhoudende drank op basis van een mix van verschillende soorten appels. Met meer dan 125 jaar ervaring en na grote successen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en in de Centraal- en Oost-Europese markten, breidt Heineken Nederland haar ciderportfolio verder uit. 

Heineken corporate

Cookie instellingen