Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rodenbach Fruitage | Nieuwe blend en uitstraling

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe blend en uitstraling Rodenbach Fruitage

03 juli 2019 om 10:22

Rodenbach FruitAge ‘Serving Ritual’: verfrissend en toegankelijk fruitbier geserveerd met ijs, limoen en munt. Met nieuwe ‘blend’ en schenkritueel speelt Rodenbach in op de behoefte aan minder alcohol en meer beleving.

Rodenbach Fruitage logo
Rodenbach bier en foeder
Rodenbach Fruitage logo

Rodenbach FruitAge verder verfijnd  

Rodenbach Fruitage werd voor het eerst in de VS gelanceerd en in april 2018 ook op de Europese markt gebracht. De brouw- en keldermeesters van Brouwerij Rodenbach hebben de ‘blend’ van Rodenbach FruitAge verder verfijnd.

Lees ook

Dit laag alcoholisch fruitbier wordt gebrouwen met enkel 100% natuurlijke ingrediënten zoals jong bier, tweejarig op eikenhout gerijpt Rodenbach-bier en het sap van rode vruchten. Om de doordrinkbaarheid te verhogen bevat de Rodenbach FruitAge minder dan 3,9% alcohol. Rodenbach Fruitage nieuw glas en serving ritual

Rodenbach FruitAge ‘Serving Ritual’

Gelijktijdig met de lancering van de nieuwe receptuur krijgt Rodenbach FruitAge ook een eigen glas en ‘Serving Ritual’. Het aperitiefglas op hoge, rode voet wordt gevuld met ijsblokjes, hierop wordt de FruitAge geschonken en afgewerkt met een schijfje limoen en munt.

Inspelen op consumentenbehoefte

Dit verfrissend fruitbier is een mooie toegangspoort om later de rijpere bieren van Rodenbach te ontdekken! Met het nieuwe receptuur en schenkritueel speelt Rodenbach in op de behoefte aan minder alcohol en meer beleving.

Cookie instellingen