Nieuwe Radlers van Amstel

Amstel Radler nieuwe varianten

17 maart 2016 om 09:23
Biermerken

Brouwerij Amstel breidt haar Radler assortiment wegens succes opnieuw uit. 

De nieuwe varianten zijn: Amstel Radler Limoen-Munt (tevens alcoholvrij) en Guarana-Limoen 0.0%.

 

Over Radler

Sinds kort zijn de Radler bieren niet meer weg te denken uit het bierassortiment van onder meer supermarkten. De Nederlandse biermarkt zat voor de komst van Radlers op een dood spoor, maar dankzij de inzet van deze ''nieuwe'' bieren is de consumptie in Nederland in een korte periode flink gestegen.

Niet alleen is de bierconsumptie gestegen, volgens velen is dit zelfs de redding geweest voor de bierbrouwers. 

Meer informatie over de oorsprong van Radler?

Amstel Radler varianten

De eerdere smaken citroen en appel-limoen zijn door een groot deel van de Nederlandse bevolking positief ervaren. Dit keer heeft Amstel weer nieuwe smaken toegevoegd aan het Amstel bier waarmee zij dit succes willen herhalen. Het gaat deze keer om de smaken: Limoen-Munt en Guarana-Limoen

Amstel Radler Limoen-Munt

Amstel Radler Limoen-Munt (tevens alcoholvrij) is verkrijgbaar in blik (4 x 33cl) en in fles (6 x 30cl). De nieuwe radler heeft een frisse smaak. Deze verfrissende smaak komt door de mix van Amstel Bier, limoensap en een vleugje munt. 

Amstel Radler Guarana-Limoen

Amstel Radler Guarana-Limoen 0.0% is voorlopig alleen verkrijgbaar in blik (4 x 33cl). Deze Radler heeft een frisse smaak en is een mix van Amstel 0.0% bier, limoensap met een boost van guarana. Guarana is een tropische bes met een frisse smaak en een natuurlijke energiekick.

 

Nieuwe Amstel Radlers

 


 

Bekijk het complete assortiment van Amstel Radler.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Dommelsch Pilsener

Duikboot
In deze commercial komt er een duikboot boven water op een wel heel bijzondere plek. De bemanning heeft zin in een Dommelsch.

Meer reclames van Dommelsch Pilsener

Laatste reacties