Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe website van Grolsch over alcoholgebruik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe website van Grolsch over alcoholgebruik

02 september 2010 om 10:34

Bierbrouwer Grolsch heeft in samenwerking met moederbedrijf SABMiller een nieuwe website gemaakt met betrekking tot bier en alcohol gebruik en alcohol misbruik. Ook zijn alle Grolsch bieren op de site te vinden met de bijvoorbeeld de bijbehorende alcoholpercentages, vetten en calorieen.

Nieuwe website van Grolsch over alcoholgebruik

Lees ook

De website www.talkingalcohol.com  is oorspronkelijk van het moederbedrijf van Grolsch, namelijk SABMiller. Maar nu SABMiller ook een aantal Nederlandse biermerken op de markt heeft is het logisch dat er een Nederlandse versie is gemaakt. Grolsch-topman Rob Snel noemt de site 'één van de initiatieven van Grolsch om verantwoord alcoholgebruik te stimuleren." 

www.talkingalcohol.com bevat uitgebreide informatie over de gevolgen van alcohol. De site heeft bijvoorbeeld een interactieve tool die laat zien hoe alcohol door het lichaam wordt opgenomen. Ook is het laatste nieuws over de gevolgen van alcoholgebruik op bijvoorbeeld diabetes en zwangerschap via de site te volgen. Grolsch nodigt consumenten via haar verpakkingen uit om de website te bezoeken. In oktober zijn alle verpakkingen voorzien van een logo met het webadres www.talkingalcohol.com, gecombineerd met een 16+ leeftijdsaanduiding.

Cookie instellingen