Twents Iced Beer Radler en Rosé

Nieuwe zomertrend? Twents Iced Beer

Afgelopen week introduceerde de Twentse Bierbrouwerij hun nieuwe zomerhit voor 2016: Twents Iced Beer. Een heerlijk, ijskoud  drankje bestaande uit 95% Twents speciaalbier. Verkrijgbaar in de smaken Twents Radler en Twents Rosé bier.

12 mei 2016 om 09:55


Twents iced beer rose en radler flyerMaandenlang hebben ze er in het diepste geheim aan gewerkt. Frank Hendriks, eigenaar van de Twentse Bierbrouwerij, en zijn compagnon Roel Nijhof van Monsterslush Nederland uit Almelo.

Voor de goede orde: Twents Iced Beer is dus niet zomaar een ijskoud biertje. Zo benadrukt Hendriks: ‘’Het wordt gemaakt op ijsbasis, maar het lastige is dat je tegelijk moet voorkomen dat het bier bevriest. Dat doen we met speciale Italiaanse Granita-sorbet-machines.”

De twee Twentse ondernemers konden geen beter moment verzinnen om hun Twents Iced Beer te lanceren met de hoge temperaturen van de afgelopen week.

Radler en Rosé ijsbier

De bedenkers richten zich bewust op de smaken Radler en Rosé. Wat zoetere smaken die perfect bij een ijsje passen. Twents Iced Radler bevat 2 procent alcohol, Twents Iced Rosé 4 procent, het is dus een drankje voor 18 plus.

Twents Iced Beer is verkrijgbaar in het Proeflokaal van de Twentse Bierbrouwerij en eetcafé ’t Pleintje in Hengelo. Maar op korte termijn ook in enkele hippe cafes in Amsterdam. En natuurlijk tijdens het Twents Speciaalbier Festival 2016 te Hengelo op zondag 5 juni aanstaande.

Bedenkers van Twents Iced Beer

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Parbo bier

Don't drink and drive
Met deze reclame probeert Parbo duidelijk te maken dat je op een feestje niet moet drinken als je nog moet rijden.

Meer reclames van Parbo bier

Laatste reacties