Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nina’s Black Metal DIPA | Brons op Dutch Beer Challenge

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nina’s Black Metal Black DIPA wint brons op Dutch Beer Challenge

04 mei 2022 om 16:00

Nina’s Black Metal Black DIPA van de Muifelbrouwerij heeft tijdens de Dutch Beer Challenge 2022 een bronzen medaille gewonnen. Een mooie waardering voor het bier dat nog dit jaar werd gelanceerd.

Bronzen medaille voor de Muifelbrouwerij uitgereikt  tijdens de Dutch Beer Challenge
Nina met haar bier in een sfeervolle black metal setting
Muifelbrouwerij Ninas black metal bdipa

Nina's Black Metal Black DIPA

Op de Dutch Beer Challenge 2022 – de prestigieuze en enige Nederlandse wedstrijd voor professionele Nederlandse bierbrouwerijen – is het bier Nina’s Black Metal Black DIPA van de Muifelbrouwerij uit Oss in de prijzen gevallen.

Bronzen medaille voor Nina In de categorie Black IPA won het bier een bronzen medaille. Muifelbrouwer Martin Ostendorf is super trots: “We hadden niet verwacht dat we met dit technisch lastig te brouwen bier in de prijzen zouden vallen. Het is ook nog eens ons eerste bier dat we op blik hebben afgevuld, dus dit is heel bijzonder voor Muifel.”

Lees ook

Dutch Beer Challenge

Voor de 2022 editie van de Dutch Beer Challenge werden meer dan 500 bieren ingezonden in 24 verschillende biercategorieën. Er werden in totaal 95 medailles uitgereikt, waarvan 23 gouden. De gouden medaille winnaars dingen mee naar de de Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland 2022.’ De winnaar van deze prestigieuze Nederlandse bieraward zal bekend gemaakt worden tijdens het openingsfestival van de Week van het Nederlandse Bier op 19 mei 2022 in De Grote Kerk in Den Haag.

Cookie instellingen